طرز تهیه سمسمیه کنجدی خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه سمسمیه کنجدی خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه سمسمیه کنجدی سمسمیه کنجدی یکی از انواع شیرینی های کشور عربی است که به دلیل وجود کنجد در آن بسیار مقوی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک ونیزی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک ونیزی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک ونیزی کیک ونیزی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به روش گرگانی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به روش گرگانی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی شیرینی سرغربیلی یکی از شیرینی های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر گرگان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه مینی کیک نارگیلی

طرز تهیه مینی کیک نارگیلی , دستور پخت مینی کیک نارگیلی

مینی کیک نارگیلی یک کیک یک تخم مرغی ساده است که به راحتی و بدون جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ، سریع آماده می شود. این کیک با وجود پودر نارگیل، بسیار مقوی و مفید است و می توان به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. که می تواند در منوی کافی شاپ ها اضافه شود. با توجه به سایز کوچکی که دارد می تواند به عنوان یک کیک دو تا سه نفره تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی کیک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مینی کیک نارگیلی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۹۰ گرم
روغن مایع۱۳۰ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
آرد۱۳۰ گرم
پودر نارگیل۲۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری و یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه مینی کیک نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه تک نفره با طعم نارگیلی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب برداشته و تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل و روغن درون کاسه می ریزیم و با همزن به مدت یک دقیقه، هم می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

سپس آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل را به آن اضافه کرده و سه تا چهار دقیقه دیگر می زنیم تا خمیر کاملا منسجم و یک دست شود. اگر بیشتر بزنیم بافت کیک سفت می شود. قالب را با اسپری جدا کننده یا روغن چرب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد کیک را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم کرده ایم، قرار می دهیم تا حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزد. با خلال دندان یا سیخ چوبی پخت آن را تست می کنیم.

مرحله چهارم

وقتی خلال دندان تمیز از کیک بیرون آمد، کیک را از فر خارج کرده و پس از این که سرد شد، از قالب خارج می کنیم. روی توری کیک قرار می دهیم و زمان می دهیم تا سرد شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.