طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شهرهای اصفهان و یزد تولید می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه مینی کیک نارگیلی

طرز تهیه مینی کیک نارگیلی , دستور پخت مینی کیک نارگیلی

مینی کیک نارگیلی یک کیک یک تخم مرغی ساده است که به راحتی و بدون جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ، سریع آماده می شود. این کیک با وجود پودر نارگیل، بسیار مقوی و مفید است و می توان به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. که می تواند در منوی کافی شاپ ها اضافه شود. با توجه به سایز کوچکی که دارد می تواند به عنوان یک کیک دو تا سه نفره تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی کیک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مینی کیک نارگیلی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۹۰ گرم
روغن مایع۱۳۰ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
آرد۱۳۰ گرم
پودر نارگیل۲۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری و یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه مینی کیک نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه تک نفره با طعم نارگیلی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب برداشته و تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل و روغن درون کاسه می ریزیم و با همزن به مدت یک دقیقه، هم می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

سپس آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل را به آن اضافه کرده و سه تا چهار دقیقه دیگر می زنیم تا خمیر کاملا منسجم و یک دست شود. اگر بیشتر بزنیم بافت کیک سفت می شود. قالب را با اسپری جدا کننده یا روغن چرب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد کیک را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم کرده ایم، قرار می دهیم تا حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزد. با خلال دندان یا سیخ چوبی پخت آن را تست می کنیم.

مرحله چهارم

وقتی خلال دندان تمیز از کیک بیرون آمد، کیک را از فر خارج کرده و پس از این که سرد شد، از قالب خارج می کنیم. روی توری کیک قرار می دهیم و زمان می دهیم تا سرد شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.