طرز تهیه نان فندقی خوشمزه مناسب برای صبحانه و عصرانه
طرز تهیه نان فندقی نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …
24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی
خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بینظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف میشود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …
طرز تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه بیسکویت دارچینی بیسکویت دارچینی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه مینی کیک نارگیلی خوشمزه و مخصوص تک نفره
طرز تهیه مینی کیک نارگیلی
مینی کیک نارگیلی یک کیک یک تخم مرغی ساده است که به راحتی و بدون جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ، سریع آماده می شود. این کیک با وجود پودر نارگیل، بسیار مقوی و مفید است و می توان به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. که می تواند در منوی کافی شاپ ها اضافه شود. با توجه به سایز کوچکی که دارد می تواند به عنوان یک کیک دو تا سه نفره تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی کیک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم مینی کیک نارگیلی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۹۰ گرم |
روغن مایع | ۱۳۰ گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
آرد | ۱۳۰ گرم |
پودر نارگیل | ۲۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری و یک هشتم قاشق چای خوری |
طرز تهیه مینی کیک نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه تک نفره با طعم نارگیلی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب برداشته و تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل و روغن درون کاسه می ریزیم و با همزن به مدت یک دقیقه، هم می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دوم
سپس آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل را به آن اضافه کرده و سه تا چهار دقیقه دیگر می زنیم تا خمیر کاملا منسجم و یک دست شود. اگر بیشتر بزنیم بافت کیک سفت می شود. قالب را با اسپری جدا کننده یا روغن چرب می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد کیک را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم کرده ایم، قرار می دهیم تا حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزد. با خلال دندان یا سیخ چوبی پخت آن را تست می کنیم.
مرحله چهارم
وقتی خلال دندان تمیز از کیک بیرون آمد، کیک را از فر خارج کرده و پس از این که سرد شد، از قالب خارج می کنیم. روی توری کیک قرار می دهیم و زمان می دهیم تا سرد شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی تزیین می کنیم.
- منبع :
- mitra_armaghan1