طرز تهیه مافین زنجبیلی ساده و خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه مافین زنجبیلی
مافین زنجبیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم مافین زنجبیلی | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیره خرما | ½ پیمانه |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
پودر دارچین | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۲ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم مافین زنجبیلی | |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
کره نرم | ۷۰ گرم |
پودر شکر | ۱ پیمانه |
طرز تهیه مافین زنجبیلی
مرحله اول
برای تهیه مافین زنجبیلی خوشمزه در ابتدای کار آرد را به همراه پودر زنجبیل، پودر دارچین، بیکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و سه مرتبه الک می کنیم، سپس کنار می گذاریم. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. حالا شیره خرما را به همراه آب ولرم و روغن مایع به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد درون کاسه را در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
در این مرحله دو سوم حجم قالب مافین را با مایه کیک پر می کنیم و طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کاملا پخته شوند. در این فاصله به سراغ درست کردن مایه کرم پنیری می رویم.
مرحله پنجم
برای این منظور کره را درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا خامه ای شود، سپس پنیر خامه ای را به همراه پودر شکر به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.
مرحله ششم
پس از اتمام پخت مافین ها قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم مافین ها کاملا خنک شوند. پس از خنک شدن، مافین ها را از قالب جدا کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و میان آنها از مایه پنیری می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا مافین ها را به هم می چسبانیم و اطراف آنها را مجددا با مایه کرم پنیری کاملا کاور می کنیم. در نهایت مافین ها را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و با انجیر، تمشک و بلوبری تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.