طرز تهیه نان لوسیا سوئدی خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان لوسیا سوئدی خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان لوسیا سوئدی این نان زعفرانی به طور سنتی در روز لوسیا در سوئد، نروژ و فنلاند اواسط دسامبر برای صبحانه سرو می‌شود و می توان به عنوان یک شیرینی …

طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه و مخصوص با روکش

طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه و مخصوص با روکش

طرز تهیه دونات شیر عسلی دونات شیر عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه کیک پسته خوشمزه با پف زیاد و بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک پسته خوشمزه با پف زیاد و بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک پسته کیک پسته یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس مهم پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه وافل بلژیکی

طرز تهیه وافل بلژیکی , دستور پخت وافل بلژیکی

وافل بلژیکی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور بلژیک است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه وافل بلژیکی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم وافل بلژیکی
شیر۱۸۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
کره۱۴۰ گرم
نمک۸ گرم
شکر۴۰ گرم
استارتر خمیر ترش۸۰ گرم
مخمر فوری۱ گرم
آرد۴۵۰ گرم

طرز تهیه وافل بلژیکی

مرحله اول

برای تهیه وافل بلژیکی خوشمزه در ابتدای کار کره را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در ادامه کاسه را کنار می گذاریم تا کره خنک شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه تخم مرغ، شکر، کره ذوب شده، نمک، مخمر فوری و مایه خمیر ترش درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را روی مواد الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم شکل بگیرد، سپس خمیر را درون یک کاسه چرب شده می ریزیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان خمیر را هواگیری می کنیم، سپس آنرا به چونه های ۹۰ گرمی تقسیم می کنیم. در ادامه وافل ساز را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم گرم شود، سپس خمیرها را درون وافل ساز قرار داده و ۳ تا ۴ دقیقه می پزیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه هر دو سمت وافل ها رنگ گرفت، آنها را از وافل ساز خارج می کنیم. در صورتی که وافل ساز در دسترس نداشته باشیم، مس توانیم وافل ها را درون تابه گریل یا داخل اسنک ساز نیز درست کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که بخواهیم وافل ها را درون اسنک ساز درست کنیم باید حجم خمیرها را کمتر بگیریم. در نهایت وافل ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه موادی مانند عسل، خامه یا میوه های فصل سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 اردیبهشت 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.