طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و مخصوص به روش اصیل فرانسوی
طرز تهیه سس تارتار
سس تارتار یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس تارتار | |
سس مایونز | ۸ قاشق غذاخوری |
کیپر | ½ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ¼ پیمانه |
سس خردل | ۶ قاشق چایخوری |
سس کچاپ | ۵ قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۱ حبه |
لیمو ترش | ½ لیمو |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
خیار شور | ¼ پیمانه |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه سس تارتار
مرحله اول
برای تهیه سس تارتاری رستورانی ابتدا سس مایونز را به همراه کیپر، ماست چکیده، سس خردل و سس کچاپ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
کیپر یا کبر یکی از میوه های مدیترانه ای است که از نظر ظاهری شباهت هایی به زیتون دارد، در صورتی که نتوانستید این میوه را بیابید می توانید انرا از مواد لازم حذف کنید. در ادامه سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم، سپس آنرا صاف می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه پاپریکا را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و شکر اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خیارشور را به همراه شوید و جعفری به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در صورتی که تمایل داشته باشیم سس تند و تیز تر باشد می توانیم از چند روش استفاده کنیم.
مرحله پنجم
روش اول اینکه مقدار فلفل قرمز را افزایش دهیم، یا اینکه یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کنیم و به سس اضافه کنیم. در پایان روی کاسه سس سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد سس با هم ترکیب شوند.
- منبع :
- img from thestayathomechef.com