طرز تهیه مربا کنجد سیاه خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه مربا کنجد سیاه خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه مربا کنجد سیاه مربای کنجد سیاه یکی از انواع مرباهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و سنتی بدون آهک

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و سنتی بدون آهک

طرز تهیه مربای پوست هندوانه مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای پوست هندوانه …

طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی

طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی

طرز تهیه لیمو خشک لیمو خشک یکی از انواع چاشنی خوشمزه ایرانی است که در تهیه انواع نوشیدنی و غذا استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل با ماست رزا منتظمی برای موساکا در برنامه بهونه با قارچ عربی xvc jidi ss fahlg

سس بشامل یکی از انواع سس های فرانسوی است که در کنار غذاهایی مثل موساکا، لازانیا، ماکارونی و انواع استیک ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس بشامل
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
شیر۱ لیوان
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا و جوز هندیبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سس بشامل

مرحله اول

برای تهیه سس بشامل فرانسوی کره و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دما محیط یکسان شود، سپس کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه آرد را اضافه می کنیم و به خوبی با کره مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

تفت دادن آرد را در کره تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط حالت خمیری پیدا کند و گلوله های آرد به طور کامل صاف شده باشد. البته باید مراقب باشید که آرد را بیش از حد تفت ندهید که رنگش سیاه شودف چون روی رنگ سس تاثیر منفی می گذارد.

مرحله سوم

پس از تفت دادن آرد شیرا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا دیگر هیچ گلوله باز نشده ای از آرد در آن وجود نداشته باشد. حالا باید سس را به صورت متداوم مخلوط کنیم تا کمی سفت شود و به غظت مورد نظر ما برسد.

مرحله چهارم

پس از اینکه سس به غلظت مورد نظرمان رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه می کنیم و طعم سس را تست می کنیم. اگر اوکی بود حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس آماده شد، خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. سپس سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. اگر می خواهید کالری سس بشامل کمتر شود می توانید خامه را حذف کنید.

نکات تهیه سس تارتار

شرایط نگهداری سس

سس های خانگی و دست ساز را به دلیل اینکه به صورت کاملا اورگانیک تهیه می شوند و حاوی مواد نگهدارند نیستند، نمی توانیم به مدت طولانی این سس ها در یخچال نگهداری کنیم. سس را می توانیم به مدت یک هفته در ظرف درب دار نگهداری کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from thespruceeats.com
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.