طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل با ماست رزا منتظمی برای موساکا در برنامه بهونه با قارچ عربی

سس بشامل یکی از انواع سس های فرانسوی است که در کنار غذاهایی مثل موساکا، لازانیا، ماکارونی و انواع استیک ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس مایونز رژیمی خوشمزه به روش کارخانه ای

مواد لازم سس بشامل
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
شیر۱ لیوان
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا و جوز هندیبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سس بشامل

مرحله اول

کره و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دما محیط یکسان شود، سپس کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه آرد را اضافه می کنیم و به خوبی با کره مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

تفت دادن آرد را در کره تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط حالت خمیری پیدا کند و گلوله های آرد به طور کامل صاف شده باشد. البته باید مراقب باشید که آرد را بیش از حد تفت ندهید که رنگش سیاه شودف چون روی رنگ سس تاثیر منفی می گذارد.

مرحله سوم

پس از تفت دادن آرد شیرا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا دیگر هیچ گلوله باز نشده ای از آرد در آن وجود نداشته باشد. حالا باید سس را به صورت متداوم مخلوط کنیم تا کمی سفت شود و به غظت مورد نظر ما برسد.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس قارچ خوشمزه و مخصوص برای استیک و پاستا

مرحله چهارم

پس از اینکه سس به غلظت مورد نظرمان رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه می کنیم و طعم سس را تست می کنیم. اگر اوکی بود حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس آماده شد، خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. سپس سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. اگر می خواهید کالری سس بشامل کمتر شود می توانید خامه را حذف کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.