طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی
طرز تهیه سس بشامل
سس بشامل یکی از انواع سس های فرانسوی است که در کنار غذاهایی مثل موساکا، لازانیا، ماکارونی و انواع استیک ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس بشامل | |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا و جوز هندی | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور تهیه سس بشامل
مرحله اول
برای تهیه سس بشامل فرانسوی کره و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دما محیط یکسان شود، سپس کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه آرد را اضافه می کنیم و به خوبی با کره مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
تفت دادن آرد را در کره تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط حالت خمیری پیدا کند و گلوله های آرد به طور کامل صاف شده باشد. البته باید مراقب باشید که آرد را بیش از حد تفت ندهید که رنگش سیاه شودف چون روی رنگ سس تاثیر منفی می گذارد.
مرحله سوم
پس از تفت دادن آرد شیرا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا دیگر هیچ گلوله باز نشده ای از آرد در آن وجود نداشته باشد. حالا باید سس را به صورت متداوم مخلوط کنیم تا کمی سفت شود و به غظت مورد نظر ما برسد.
مرحله چهارم
پس از اینکه سس به غلظت مورد نظرمان رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه می کنیم و طعم سس را تست می کنیم. اگر اوکی بود حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس آماده شد، خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. سپس سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. اگر می خواهید کالری سس بشامل کمتر شود می توانید خامه را حذف کنید.
نکات تهیه سس تارتار
شرایط نگهداری سس
سس های خانگی و دست ساز را به دلیل اینکه به صورت کاملا اورگانیک تهیه می شوند و حاوی مواد نگهدارند نیستند، نمی توانیم به مدت طولانی این سس ها در یخچال نگهداری کنیم. سس را می توانیم به مدت یک هفته در ظرف درب دار نگهداری کنیم.
- منبع :
- img from thespruceeats.com