طرز تهیه سس فلفل تند خوشمزه و مخصوص با گوجه فرنگی

طرز تهیه سس فلفل تند خوشمزه و مخصوص با گوجه فرنگی

طرز تهیه سس فلفل سس فلفل یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که به همراه انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی …

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا خانگی و سالم به روش سنتی هندی

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا خانگی و سالم به روش سنتی هندی

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویه های ترکیب هندی است که در غذاهای زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه سس پستو قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سس پستو قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سس پستو قرمز سس پستوی قرمز یکی از انواع سس های پرطرفدار و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز تهیه آلبالو خشکه شربت با رب انار آب روش نگهداری ترشک آلبالو خشک آلبالو ترش با دستگاه میوه خشک کن xvc jidi Hgfhg oa i

آلبالو خشکه یکی از انواع تنقلات خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در فصل های بهار و تابستان تهیه می شود. آلبالو خشکه معمولا به عنوان تنقلات استفاده می شود، البته در برخی شهرها از این میوه خشک شده به عنوان طعم دهنده ها در برخی غذاها نیز استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو خشکه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم آلبالو خشکه
آلبالو۱ کیلوگرم
نمک۳ قاشق چایخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آلبالو خشکه

مرحله اول

برای تهیه آلبالو خشکه بازاری ابتدا سه چهارم یک قابلمه بزرگ را پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه ۲ قاق چایخوری نمک داخل آب می ریزیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

در همین حین دم های اضافی آلبالو ها را جدا می کنیم و پس از شستشو  داخل یک آبکش دسته دار می ریزیم (قطر آبکش باید از دهانه قابلمه کوچکتر باشد) زمانی که آب جوش امد آبکش حاوی آلبالو ها را داخل آبجوش می کنیم.

طرز تهیه آلبالو خشکه

تا سه می شماریم و آبکش را از آب جوش خارج می کنیم و تکان می دهیم تا آب جوش اضافی درون آبکش خارج شود. این کار دو تا سه بار انجام می دهیم، سپس آلبالوها را داخل صاف یا یک پارچه تمیز به صورت که روی هم نباشند می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا آلبالوها را بادی به مدت یک الی دو روز جلوی نور آفتاب قرار دهیم تا حالت چروکیده پیدا کنند. پس از اینکه آلبالوها چروکیده شدند، آنها را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری رب انار اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با یک قاشق مناسب به آرامی آلبالوها را زیر و رو می کنیم تا نمک و رب انار به تمام قسمت های آلبالوها برسد. پس از اینکه کار مخلوط کردن آلبالوها به پایان رسید مجددا آنها را به صورت پخش داخل صافی یا پارچه می ریزیم.

طرز تهیه آلبالو خشکه

حالا مجددا آلبالوها را به مدت یک الی دو روز دیگر در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا کمی خشک شوند. توجه داشته باشید که حتما پس از گذشت دو روز آلبالوها را باید از جلوی نور خورشید جمع کنیم چون بیش از حد خشک می شوند.

طرز تهیه آلبالو خشکه

پس از اینکه آلبالو خشکه آماده شد، آنرا داخل پلاستیک های کوچک به اندازه هر بار مصرف می ریزیم و در فریزر نگهداری می کنیم. ماندگاری آلبالو خشکه در فریزر یک سال می باشد و بهتر است پس از گذشت یک سال آنرا مصرف نکنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.