طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی با رنگ های قرمز و زرد

طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی با رنگ های قرمز و زرد

طرز تهیه مربا سیب مربای سیب یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که می توانید از آن علاوه بر صبحانه یا عصرانه برای تزیین شیرینی …

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

طرز تهیه مربای به مربای به یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. این مربا خوشمزه …

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه ترشی غوره

طرز تهیه ترشی غوره ترکی خوشمزه jvad y vi

ترشی غوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی غوره
غوره۲ کیلوگرم
نمک۳ قاشق غذاخوری
آب جوشیدهبه مقدار کافی

دستور تهیه ترشی غوره

مرحله اول

برای تهیه ترشی غوره مجلسی ابتدا باید غوره های مناسب ترشی تهیه کنیم، برای این منظور بهتر است از غوره انگورهایی استفاده کنیم که اندازه بزرگتری دارند، چون در پایان کار ترشی جذاب تر و زیباتری خواهیم داشت.

مرحله دوم

در این مرحله غوره ها را با دقت از خوشه ها جدا می کنیم و داخل آبکش می ریزیم، سپس غوره ها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود و هیچ رطوبتی روی سطح غوره ها باقی نماند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که وجود رطوبت در روی سطح غوره ها یا ظرف ترشی باعث می شود که ترشی کپک بزند. در ادامه ظرف های شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال تمیز رطوب درون ظرف را به طور کامل می گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله غوره ها را داخل ظرف های می ریزیم، سپس روی هر شیشه ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم. در ادامه با قیمانده حجم خالی داخل شیشه های را با آب جوشیده ای که سرد شده است پر می کنیم.

مرحله پنجم

حالا درب شیشه ها را محکم می بندیم، به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد فضای ظرف ها نشود. حالا شیشه های ترشی را در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی ها آماده شوند. پس از گذشت ۲ هفته ترشی آماده مصرف است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.marmad
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.