طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و خوش عطر در منزل

طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و خوش عطر در منزل

طرز تهیه عصاره مرغ عصاره مرغ یکی از طعم دهنده های پر مصرف بین المللی است که برای انواع غذاها استفاده می شود. برای خیلی از غذاها به آب مرغ نیاز داریم …

طرز تهیه مربای توت سیاه یا شاتوت خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای توت سیاه یا شاتوت خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای توت سیاه مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای توت سیاه، …

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این …

طرز تهیه سس فلفل

طرز تهیه سس فلفل سیاه تند با گوجه فرنگی ترکیه ای با رب گوجه همدانیان ss tgtg jkn

سس فلفل یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که به همراه انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس فلفل
گوجه فرنگی۳ عدد
سیر۵ حبه
فلفل قرمز و سبز۱ کیلوگرم
پودر فلفل سیاه۱ قاشق مرباخوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ لیوان
جعفری½ لیوان
نمکبه مقدار کافی

دستور تهیه سس فلفل

مرحله اول

برای تهیه سس فلفل خوشمزه ابتدا قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را به همراه حبه های سیر داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل ها را نیز به صورت جداگانه داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوندف سپس کنار می گذاریم. در ادامه مخلوط گوجه فرنگی و سیر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مواد را هر چند لحظه یک بار هم می زنیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود، سپس پوره فلفل را به همراه سرکه، روغن، فلفل سیاه و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم یا اینکه در غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شود، سپس به تابه اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم سس ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بماند تا کاملا آماده شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس آماده شد طعم آنرا تست می کنیم، سپس در صورت تمایل می توانیم برای تندتر شدن سس از پودر فلفل قرمز تند نیز اضافه کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سس در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود.

مرحله ششم

پس از اینکه سس کاملا خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم این سس را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم باید جعفری را از مواد لازم حذف کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.