طرز تهیه سس فلفل

طرز تهیه سس فلفل سیاه تند با گوجه فرنگی ترکیه ای با رب گوجه همدانیان ss tgtg jkn

سس فلفل یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که به همراه انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس فلفل
گوجه فرنگی۳ عدد
سیر۵ حبه
فلفل قرمز و سبز۱ کیلوگرم
پودر فلفل سیاه۱ قاشق مرباخوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ لیوان
جعفری½ لیوان
نمکبه مقدار کافی

دستور تهیه سس فلفل

مرحله اول

برای تهیه سس فلفل خوشمزه ابتدا قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را به همراه حبه های سیر داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل ها را نیز به صورت جداگانه داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوندف سپس کنار می گذاریم. در ادامه مخلوط گوجه فرنگی و سیر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مواد را هر چند لحظه یک بار هم می زنیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود، سپس پوره فلفل را به همراه سرکه، روغن، فلفل سیاه و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم یا اینکه در غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شود، سپس به تابه اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم سس ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بماند تا کاملا آماده شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس آماده شد طعم آنرا تست می کنیم، سپس در صورت تمایل می توانیم برای تندتر شدن سس از پودر فلفل قرمز تند نیز اضافه کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سس در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود.

مرحله ششم

پس از اینکه سس کاملا خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم این سس را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم باید جعفری را از مواد لازم حذف کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.