طرز تهیه مربای زنجبیل خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه مربای زنجبیل خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه مربای زنجبیل مربای زنجبیل یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه عصاره قلم سالم و خانگی برای خوشمزه تر شدن غذاها

طرز تهیه عصاره قلم سالم و خانگی برای خوشمزه تر شدن غذاها

طرز تهیه عصاره قلم عصاره قلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. اما از آن جا که پخت قلم …

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این …

طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو خشک تبریز قیسی بدون آب با شیره انگور خانگی سیاه با گردو تازه

مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربای شلیل خانگی ساده با رنگ قرمز به روش بازاری

مواد لازم مربای زردآلو
زردآلو۱ کیلوگرم
شکر۹۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای زردآلو

مرحله اول

برای تهیه این مربای خوشرنگ و خوشمزه توصیه می شود که از زردآلوهای سفت و رسیده استفاده کنید. ابتدا زردآلو ها را می شوییم، سپس هسته های زردآلو را به آرامی خارج می کنیم طوری که گوشت زردآلو له نشود.

مرحله دوم

در این مرحله به سلیقه خود می توانید زردآلو را به ۴ قسمت تقسیم کنید یا اینکه برای اینکه مربای مجلسی تری داشته باشید، زردآلوها را به سالم درسته به مربا تبدیل کنید. حالا زردآلو هار به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

هر لایه زردآلو که داخل قابلمه می ریزیم، مقداری شکر رویش می پاشیم تا تمام زردآلوها و شکر تمام شود.در ادامه قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا زردآلوها آب بیندازند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود.

مرحله چهارم

زمانی که شروع به جوشیدن کرد و روی زردآلو ها کف جمع شد، باید کف را جمع کنیم و دور بریزیم. پس از اینکه کف مربا تمام شد حرارت را کم می کنیم تا شیره مربا قوام بیاید. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای قوام آمدن مربا نیاز است.

مرحله پنجم

برای اینکه متوجه شویم مربا قوام آمده است مقداری از مربا را داخل یک قاشق تمیز می ریزیم تا کاملا سرد شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر حالت کشدار داشت یعنی مربای ما اماده است و باید آنرا از روی حرارت بر داریم.

مرحله ششم

پس از اینکه پخت مربا به پایان رسید، آنرا به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود، سپس داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای تزیین مربا هم می توانیم از مغر هسته های زردآلو استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.termeh
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.