طرز تهیه لواشک خانگی نرم و خوشمزه با انواع میوه های فصل
طرز تهیه لواشک لواشک یکی از انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با میوه های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کمخونی!
خواص کاپاریس در دنیای ادویهجات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانهای به شمار میآید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …
طرز تهیه سس زاتزیکی خوشمزه و مخصوص به روش یونانی
طرز تهیه سس زاتزیکی سس زاتزیکی یکی از انواع سس های خوشمزه کشور یونانی است که در کنار انواع غذاهای گریل شده و کبابی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
طرز تهیه مربای زردآلو
مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه مربای شلیل خانگی ساده با رنگ قرمز به روش بازاری
مواد لازم مربای زردآلو | |
زردآلو | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۹۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت مربای زردآلو
مرحله اول
برای تهیه این مربای خوشرنگ و خوشمزه توصیه می شود که از زردآلوهای سفت و رسیده استفاده کنید. ابتدا زردآلو ها را می شوییم، سپس هسته های زردآلو را به آرامی خارج می کنیم طوری که گوشت زردآلو له نشود.
مرحله دوم
در این مرحله به سلیقه خود می توانید زردآلو را به ۴ قسمت تقسیم کنید یا اینکه برای اینکه مربای مجلسی تری داشته باشید، زردآلوها را به سالم درسته به مربا تبدیل کنید. حالا زردآلو هار به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
هر لایه زردآلو که داخل قابلمه می ریزیم، مقداری شکر رویش می پاشیم تا تمام زردآلوها و شکر تمام شود.در ادامه قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا زردآلوها آب بیندازند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
مرحله چهارم
زمانی که شروع به جوشیدن کرد و روی زردآلو ها کف جمع شد، باید کف را جمع کنیم و دور بریزیم. پس از اینکه کف مربا تمام شد حرارت را کم می کنیم تا شیره مربا قوام بیاید. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای قوام آمدن مربا نیاز است.
مرحله پنجم
برای اینکه متوجه شویم مربا قوام آمده است مقداری از مربا را داخل یک قاشق تمیز می ریزیم تا کاملا سرد شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر حالت کشدار داشت یعنی مربای ما اماده است و باید آنرا از روی حرارت بر داریم.
مرحله ششم
پس از اینکه پخت مربا به پایان رسید، آنرا به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود، سپس داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای تزیین مربا هم می توانیم از مغر هسته های زردآلو استفاده کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi.termeh