طرز تهیه مربای گردو مخصوص و خوشمزه با گردوی تازه

طرز تهیه مربای گردو مخصوص و خوشمزه با گردوی تازه

طرز تهیه مربای گردو اگر تا به حال داخل مربا‌هایی که تهیه کرده ‌اید از گردو استفاده کرده باشید، حتما طعم گردو داخل مربا خاطرتان مانده است. یکی از ابتکار هایی که …

طرز تهیه سس انار مخصوص و خوشمزه برای انواع غذاها

طرز تهیه سس انار مخصوص و خوشمزه برای انواع غذاها

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از سس های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی مثل اکبر جوجه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه سس مایونز با همزن یا مخلوط کن فوری در منزل

طرز تهیه سس مایونز با همزن یا مخلوط کن فوری در منزل

طرز تهیه سس مایونز با همزن سس مایونز از معروف ترین سس ها در سراسر جهان است که در تهیه انواع غذا و سالاد استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل

چتنی گوجه و فلفل , طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل , دستور پخت چتنی گوجه و فلفل

چاتنی یا چَتنی یکی از انواع چاشنی های ساده و خوشمزه هندی است که به عنوان سس هم در کنار غذاهای دیگر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چتنی گوجه و فلفل
گوجه فرنگی گوشتی۱ کیلو
فلفل سبز شیرین۳۰۰ گرم
فلفل سبز تند۲ تا ۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
سیر۳ تا ۴ عدد
برگ جعفری۱ پیمانه
برگ گشنیزنصف پیمانه
برگ نعناسه چهار ساقه
سرکه انگورنصف پیمانه
روغن زیتونیک سوم پیمانه
نمک۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل

مرحله اول

برای تهیه چتنی خوشمزه به روش هندی ابتدا گوجه فرنگی، فلفل شیرین، فلفل دلمه ای و سیر را به خوبی می شوییم، سپس قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه نصف گوجه فرنگی ها را درون میکسر می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل شیرین، سیر و فلفل دلمه ای را به میکسر اضافه می کنیم. در ادامه سبزی های معطر را می شوییم، سپس سبزی ها را نیز به میکسر اضافه کرده و مواد را میکس می کنیم تا به طور کامل یکدست شوند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید به دلیل اینکه چاتنی خیلی آبکی می شود، فقط باید نصف گوجه فرنگی ها را میکس کنیم. در ادامه تمام مواد میکس شده را درون یک ظرف بزرگ می ریزیم. در ادامه فلفل های تند را به صورت ریز خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باقیمانده گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کرده و به ظرف می افزاییم. در ادامه نصف روغن زیتون را به همراه سرکه و نمک به ظرف اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، آنرا درون ظروف شیشه ای می ریزیم، سپس روی هر شیشه مقداری روغن زیتون می ریزیم. در ادامه روی درب ظرف ها یک کیسه پلاستیک قرار داده و درب ظرف ها را محکم می بندیم.

مرحله ششم

چاتنی را می توانیم از روز بعد مصرف کنیم، البته توصیه می شود، اجازه دهید چاتنی به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا جا بیفتند، سپس آنرا سرو  کنید. چانتی معمولا به همراه غذاهایی مثل فلافل، کتلت و انواع پلوها سرو می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 آبان 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.