طرز تهیه رب ازگیل خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی شمالی

طرز تهیه رب ازگیل خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی شمالی

طرز تهیه رب ازگیل ازگیل یک میوه جنگی است که در خطه شمالی کشور می روید. از این میوه می توان رب یا ترشی تهیه نمود و برای مزه دار کردن گوشت …

طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام خلال بادام یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین مواد غذایی برای دیزاین انواع غذا، دسر و شیرینی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل

طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل

طرز تهیه ادویه پلویی ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مربای انجیر خشک

مربای انجیر خشک , طرز تهیه مربای انجیر خشک , دسترو پخت مربای انجیر خشک درسته

مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای انجیر از انجیر تازه بدست می آید. اما در فصولی که انجیر تازه در دسترس نیست می توان این مربا را با انجیر خشک نیز تهیه نمود. انجیر خواص زیادی دارد. یکی از خواص معروف آن استفاده از انجیر و شربت آن برای یبوست و گلو درد و سرفه است. می توان با دستور ساده زیر این مربا را تهیه و به جای شربت آماده انجیر برای درمان یبوست استفاده نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای انجیر خشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای انجیر خشک
انجیر خشک۱۰۰ گرم
عسل۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای انجیر خشک

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه و فوری با انجیر خشک در ابتدای کار، انجیر های خشک را به خوبی می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری آب داغ روش انجیرها می ریزیم و آنها را کنار می گذاریم تا خیس بخورند.

مرحله دوم

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه انجیرها به خوبی نرم می شوند. در ادامه انجیرها را آبکشی می کنیمف سپس داخل غذاساز یا میسکر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا انجیرها یکدست شوند. حالا عسل و آبلیمو را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مجددا چند پالس می زنیم تا مواد مربا کاملا یکدست شوند. له شدگی مربا به خودمان بستگی دارد و می توانیم انرا به صورت کامل پوره کنیم. در پایان مربا را داخل شیشه درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.