طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد

طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد

طرز تهیه گوجه شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره ترشی غوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی …

طرز تهیه آلو خشک خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه آلو خشک خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه آلو خشک آلو خشک هم مانند لواشک یکی از انواع تنقلات خوشمزه ایرانی است که در انواع غذاها هم مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه آلو خشک از انواع …

طرز تهیه رب نارنج

طرز تهیه رب نارنج سوران چگونه تلخی رب نارنج را بگیریم رب نارنج برای چی خوبه طرز تهیه رب نارنج نی نی سایت رب نارنج خرید عکس رب نارنج

یکی از ویژگی های شهر های شمالی ما این هست که به هر طرف از آن که یک نگاهی می اندازیم درخت های نارنج را می بینیم، البته این درخت های نارنج فقط مختص به شمال کشور نیست و در بسیاری از شهر های کوچک و بزرگ ایران می توانیم درخت های نارنج را در خیابان ها و حیاط خانه ها مشاهده کنیم، گذشته از این، طعم و عطر میوۀ نارنج آنچنان مطبوع هست که نمی توانیم به داشتنش فقط در یک فصل خاص یعنی پاییز و اندکی هم از زمستان بسنده کنیم و با توجه به فواید بی نظیر و غیر قابل انکار نارنج، ما می توانیم با درست کردن رب نارنج، به نوعی از عصاره و رب آن در هر چهار فصل از سال بهره ببریم، پس برای آموزش رب نارنج در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم رب نارنج
نارنج15 کیلوگرم

دستور پخت رب نارنج

مرحله اول

برای تهیه رب نارنج خوشمزه به روش شمالی نارنج ها را با دقت هر چه تمام تر و با دست دانه به دانه بشویید، تاکید ما برای شستن دقیق آن به این خاطر است که کشاورزان برای دفع آفات و حشراتی که بر روی نارنج ها می نشینند.

مرحله دوم

و یا برای جلوگیری از سرما زدگی و مواردی از این قبیل، از سموم بسیار قوی ای برای دفع این آفات استفاده می کنند. در ادامه برای گرفتن عصاره نارنج ها ابتدا باید آنها را به صورت دو قاچ از وسط نصف کنیم.

مرحله سوم

برای آبگیری نارنج به سلیقه خود می توانیم با روش دستی یا با استفاده از دستگاه های آب میوه گیری، نارنج ها را آب بگیرید و سپس با دقت از یک صافی بگذاریند تا تخمه های نارنج درون آب باقی نمانند، چون طعم رب را خراب می کنند

مرحله چهارم

در این مرحله آب نارنج را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد. در این بین هر چند دقیقه یک بار آب نارنج را کمی هم می زنیم، تا زمانی که به نقطه جوش برسد.

مرحله پنجم

حالا باید زمان بدهیم تا آب نارنج تبخیر شود و عصاره آن به غلظت مناسب برسد. نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که رب نارنج را نباید بیش از اندازه روی حرارت قرار دهیم، چون بیش از حد غلیظ می شود.

مرحله ششم

غلیظ شدن زیادی رب باعث می شود که طعم سوختگی و تلخی بگیرد. در پایان رب اماده شده را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس درب ظرف را می بندیم و در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.