طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه مربای پوست پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای پوست پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای پوست پرتقال مربای پوست پرتقال یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و مخصوص به روش اصیل فرانسوی

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و مخصوص به روش اصیل فرانسوی

طرز تهیه سس تارتار سس تارتار یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه لیمو عمانی

طرز تهیه پودر لیمو عمانی ورقه ای نی نی سایت صنعتی با دستگاه خشک کن مامی سایت gdl ulhkd

لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی پرطرفدار و پرمصرف ایرانی است که به راحتی می توانیم آنرا در منزل تهیه کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لیمو عمانی
لیمو شیرازیبه مقدار دلخواه
سرکه سفید۱ لیوان
نمکبه مقدار کافی

دستور تهیه لیمو عمانی

مرحله اول

برای تهیه لیمو عمانی بازاری ابتدا باید لیمو ترش مناسب خشک کردن تهیه کنیم. برای این منظور لیمو ترش شیرازی با رنگ زرد و بدون هیچگونه لک و زدگی تهیه می کنیم و داخل آبکش می ریزیم، سپس به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

حالا روی لیمو ترش ها مقداری نمک و می پاشیم و به مدت ۴ ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان داخل یک قابلمه بزرگ را با آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه آب جوش آمد، لیمو ترش ها را به مدت ۳ دقیقه درون مخلوط آب جوش و سرکه قرار می دهیم، سپس از قابلمه خارج می کنیم و درون یک سبد بزرگ می ریزیم، نیاز نیست روی لیمو ها آب بریزیم.

مرحله چهارم

سپس روی پوست هر لیمو ترش با یک خلال دندان چند سوراخ ایجاد می کنیم. حالا لیمو ترش ها را درون سب به صورتی که روی هم قرار نگیرند مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند. حدود ۲ تا ۳ هفته برای خشک شدن لیمو ها زمان لازم است.

مرحله پنجم

در حین دو تا سه هفته ای که لیموها را برای خشک شدن در مقابل نور خورشید قرار داده ایم، هر دو تا سه روز یک بار لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا به صورت یکدست خشک شوند. پس از اینکه لیمو ها خشک شدند، آنها را به فضای داخل خانه منتقل می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید لیمو ترش ها را تا زمانی که کاملا سفت و شکننده شوند، در هوای آزاد خانه قرار می دهیم که کپک نزنند. پس از اینکه لیموها خشک شدند، آنها را درون ظرف درب بسته قرار می دهیم و در کابیت نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 مهر 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.