طرز تهیه سس قارچ خوشمزه مخصوص انواع سوخاری و استیک

طرز تهیه سس قارچ خوشمزه مخصوص انواع سوخاری و استیک

طرز تهیه سس قارچ سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه غذاهایی مثل استیک گوشت، استیک مرغ و … سرو می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه آبلیمو طبیعی و گرفتن تلخی و جلوگیری از کپک زدن

طرز تهیه آبلیمو طبیعی و گرفتن تلخی و جلوگیری از کپک زدن

طرز تهیه آبلیمو آبلیمو یا آب لیمو ترش یکی از معروف ترین چاشنی های ایرانی ها است که در انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه گرده غوره، ادویه ای کاربردی به روش سالم و خانگی

طرز تهیه گرده غوره، ادویه ای کاربردی به روش سالم و خانگی

طرز تهیه گرده غوره گرده غوره یکی از انواع طعم دهنده های سنتی ایرانی است که در انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه لیمو عمانی

طرز تهیه پودر لیمو عمانی ورقه ای نی نی سایت صنعتی با دستگاه خشک کن مامی سایت gdl ulhkd

لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی پرطرفدار و پرمصرف ایرانی است که به راحتی می توانیم آنرا در منزل تهیه کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لیمو عمانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لیمو عمانی
لیمو شیرازیبه مقدار دلخواه
سرکه سفید۱ لیوان
نمکبه مقدار کافی

دستور تهیه لیمو عمانی

مرحله اول

برای تهیه لیمو عمانی بازاری ابتدا باید لیمو ترش مناسب خشک کردن تهیه کنیم. برای این منظور لیمو ترش شیرازی با رنگ زرد و بدون هیچگونه لک و زدگی تهیه می کنیم و داخل آبکش می ریزیم، سپس به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

حالا روی لیمو ترش ها مقداری نمک و می پاشیم و به مدت ۴ ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان داخل یک قابلمه بزرگ را با آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه آب جوش آمد، لیمو ترش ها را به مدت ۳ دقیقه درون مخلوط آب جوش و سرکه قرار می دهیم، سپس از قابلمه خارج می کنیم و درون یک سبد بزرگ می ریزیم، نیاز نیست روی لیمو ها آب بریزیم.

مرحله چهارم

سپس روی پوست هر لیمو ترش با یک خلال دندان چند سوراخ ایجاد می کنیم. حالا لیمو ترش ها را درون سب به صورتی که روی هم قرار نگیرند مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند. حدود ۲ تا ۳ هفته برای خشک شدن لیمو ها زمان لازم است.

مرحله پنجم

در حین دو تا سه هفته ای که لیموها را برای خشک شدن در مقابل نور خورشید قرار داده ایم، هر دو تا سه روز یک بار لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا به صورت یکدست خشک شوند. پس از اینکه لیمو ها خشک شدند، آنها را به فضای داخل خانه منتقل می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید لیمو ترش ها را تا زمانی که کاملا سفت و شکننده شوند، در هوای آزاد خانه قرار می دهیم که کپک نزنند. پس از اینکه لیموها خشک شدند، آنها را درون ظرف درب بسته قرار می دهیم و در کابیت نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 شهریور 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.