مطالب پر بازدید
طرز تهیه خیار شور خرد شده با سرکه به روش خانگی

طرز تهیه خیار شور خرد شده با سرکه به روش خانگی

طرز تهیه خیار شور خرد شده خیار شور خرد شده یکی از انواع چاشنی های پر مصرف و خوشمزه است که در میان ایرانیان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفت‌انگیز انار برای درمان یبوست، میوه‌ای با سابقه‌ای دیرینه و فرهنگی غنی، می‌پردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …

طرز تهیه ادویه مرغ + ترکیبات متنوع ادویه برای انواع مرغ

طرز تهیه ادویه مرغ + ترکیبات متنوع ادویه برای انواع مرغ

طرز تهیه ادویه مرغ همه افراد علاقه دارند که غذایشان عطر و طعم بی‌نظیری داشته ‌باشد. یکی از مواردی که به غذا عطر و طعم خاصی را می‌دهد چاشنی‌ها و ادویه‌جات هستند. …

طرز تهیه مارمالاد کیوی خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه مارمالاد کیوی

طرز تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین مارمالاد کیوی خانم اردستانی مارمالاد کیوی پاپیون

مارمالاد کیوی یکی از انواع مارمالادهای ساده و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که در تهیه انواع دسر و شیرینی می توانیم از آن استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد کیوی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد کیوی
کیوی خرد شده۳ فنجان
شکر۴ فنجان
آب۲ فنجان
ژلاتین (اختیاری)۱٫۵ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
جوهر لیمونوک قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد کیوی

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد کیوی ساده در ابتدای کار کیوی ها را می شوییم و پوست می گیریم، سپس به صورت تکه های نگینی خرد می کنیم. در ادامه کیوی خرد شده را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب را به قابلمه اضافه کرده و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم کیوی به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که هر چقدر کیوی ها سفت تر باشند، زمان بیشتری برای پخت شان نیاز است. زمانی که مارمالاد در حال جوشیدن است، کف های سفید رنگ روی آنرا با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه کیوی ها به طور کامل نرم شدند، با بلندر (گوشتکوب برقی) آنها را به طور کامل پوره می کنیم، سپس پودر ژلاتین را اضافه می کنیم. به جای پودر ژلاتین می توانیم از پودر ژله کیوی نیز استفاده کنیم.

مرحله پنجم

پس از اضافه کردن پودر ژلاتین، ۱۵ دقیقه زمان می دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. اگر تمایل دارید رنگ مارمالاد خوشرنگ تر شود، می توانید چند قطره رنگ خوراکی سبز نیز به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

در آخر وانیل و جوهر لیمو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا مارمالاد خنک شود. در نهایت مارمالاد را درون ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.