طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا برای پاستا سوخاری با رب گوجه با خامه برای استیک با ارد و شیر با سس قارچ و خامه xvc jidi ss rhv

سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه غذاهایی مثل استیک گوشت، استیک مرغ و … سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس مخصوص کف پیتزا به روش حرفه ای مثل رستوران ها

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۳۰۰ گرم
خامه۳۰۰ گرم
شیر۱ لیوان
پودر سیر۲ قاشق مربا خوری
پیاز۲ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
ماست چکیده۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سس قارچ

مرحله اول

برای تهیه سس قارچ مجلسی ابتدا باید پوست اضافی روی قارچ ها را جدا کنیم، سپس قارچ ها را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود و خشک شوند. پس از اینکه قارچ ها خشک شدند آنها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه برای طعم دار شدن قارچ ها، آب لیمو ترش را به همراه مقدار نمک و فلفل سیاه و کمی آب به قارچ ها اضافه می کنیم. قارچ ها را با دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا مواد طعم دهنده به تمام نقاط قارچ ها برسد.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا قارچ ها طعم بگیرند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه قرار می دهیم تا ذوب شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس پستو سبز خوشمزه برای مرغ به روش فست فودی

مرحله چهارم

در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم تا نرم و شفاف شوند. آب اضافی موجود در کاسه قارچ ها را دور می ریزیم و قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم. قارچ ها خوب تفت می دهیم تا آب بیندازند.

مرحله پنجم

حالا ماست را به همراه نصف خامه مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم تا سس به غلظت دلخواهمان برسد. در صورت تمایل می توانید مخلوط قارچ و پیاز را در میکسر بریزید تا کاملا پوره شود.

مرحله ششم

البته برای زیبایی سس بهتر است قطعات قارچ در سس دیده شوند. در ادامه مخلوط شیر، ماست و خامه را به قارچ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در پایان مقداری پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه سس تقریبا آماده شد باقیمانده خامه را نیز اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا غلظت سس بیشتر شود. در آخر سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. از این سس در کنار انواع غذاها می توانید استفاده کنید.

نکات تهیه سس قارچ

سس قارچ با رب گوجه فرنگی

برای تهیه سس قارچ با رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی باید ماست چکیده، شیر و خامه را از لیست مواد لازم حذف کنید. ابتدا قارچ ها را تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند سپس گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مواد را به خوبی تفت می دهیم تا یکدست شوند، سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. برای اینکه رنگ سس شما پر رنگ تر شود اگر از گوجه فرنگی پوره شده استفاده کردید حتما کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید، چون رب گوجه فرنگی رب خوبی به سس می دهد.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.