طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه زیتون پرورده فوری خوشمزه و مجلسی به روش رودبار

طرز تهیه زیتون پرورده فوری خوشمزه و مجلسی به روش رودبار

طرز تهیه زیتون پرورده زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه با رنگ سفید و قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه با رنگ سفید و قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز ترشی پیاز یکی از انواع ترشی ها و چاشنی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه مربای توت سیاه

طرز تهیه مربای توت سیاه آشپزخانه کوچک من خانگی درختی

مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای توت سیاه، از میوه درخت توت استفاده می شود. فقط کافی است توت ها را تمیز کرده و با آب و شکر، بپزیم تا قوام بیاید. می توان از میوه شاه توت برای این مربا استفاده کرد که بسیار خوشمزه و طعم ملسی به خود می گیرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای توت سیاه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای توت سیاه
توت سیاه۱ کیلو گرم
شکر۱ کیلو گرم
آب۹۰۰ گرم

طرز تهیه مربای توت سیاه

مرحله اول

برای تهیه مربای توت خوشمزه و مخصوص با توت سیاه در ابتدای کار، شکر را درون آب حل کرده و درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و به قوام آید. توت ها را که تمیز کرده ایم، درون شیره میریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله به مدت نیم ساعت می گذاریم روی حرارت ملایم تا بجوشد و توت ها پخته شود. وقتی توت ها کامل پخت و شیره قوام آمد، شعله را خاموش کرده و کنار می گذاریم. می توان کمی مقدار آب و شکر را اضافه تر ریخت

طرز تهیه مربای توت سیاه

و شربت آن را جدا کرد. توت های سیاه شیرین است و مربا شیرین می شود و می توان هنگام پخت یک قاشق آبلیموی تازه به آن اضافه کرد. اگر مربا را با شاه توت درست کنیم طعم آن کمی ترش مزه و ملس می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.