طرز تهیه مربای توت سیاه یا شاتوت خوشمزه و مخصوص خانگی
طرز تهیه مربای توت سیاه
مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای توت سیاه، از میوه درخت توت استفاده می شود. فقط کافی است توت ها را تمیز کرده و با آب و شکر، بپزیم تا قوام بیاید. می توان از میوه شاه توت برای این مربا استفاده کرد که بسیار خوشمزه و طعم ملسی به خود می گیرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای توت سیاه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم مربای توت سیاه | |
توت سیاه | ۱ کیلو گرم |
شکر | ۱ کیلو گرم |
آب | ۹۰۰ گرم |
طرز تهیه مربای توت سیاه
مرحله اول
برای تهیه مربای توت خوشمزه و مخصوص با توت سیاه در ابتدای کار، شکر را درون آب حل کرده و درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و به قوام آید. توت ها را که تمیز کرده ایم، درون شیره میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله به مدت نیم ساعت می گذاریم روی حرارت ملایم تا بجوشد و توت ها پخته شود. وقتی توت ها کامل پخت و شیره قوام آمد، شعله را خاموش کرده و کنار می گذاریم. می توان کمی مقدار آب و شکر را اضافه تر ریخت
طرز تهیه مربای توت سیاه
و شربت آن را جدا کرد. توت های سیاه شیرین است و مربا شیرین می شود و می توان هنگام پخت یک قاشق آبلیموی تازه به آن اضافه کرد. اگر مربا را با شاه توت درست کنیم طعم آن کمی ترش مزه و ملس می شود.
- منبع :
- na_de_re