طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی خوشمزه و ساده خانگی

طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی خوشمزه و ساده خانگی

طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی ترشی مخلوط با تمرهندی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه ادویه ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی

طرز تهیه ادویه ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی

طرز تهیه ادویه ماهی همانطور که می دانید، ماهی بسته به نوعی که دارد بوی خاصی می دهد که خیلی خوشایند همه نیست. بالاخص ماهی های جنوب که بوی زیادی دارند اما …

طرز تهیه سس مایونز با همزن

طرز تهیه سس مایونز با همزن طرز تهیه سس مایونز با همزن برقی نی نی سایت طرز تهیه سس مایونز با مخلوط کن

سس مایونز از معروف ترین سس ها در سراسر جهان است که در تهیه انواع غذا و سالاد استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس مایونز با همزن در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس مایونز با همزن
تخم مرغ۱ عدد
روغن۱ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سفید½ قاشق چایخوری
سس خردل۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه سس مایونز با همزن

مرحله اول

برای تهیه سس مایونز فوری با همزن در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه روغن درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه سرکه سفید، نمک، فلفل سیفد و سس خردل به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

روش درست کردن این سس خیلی آسان است و نیاز به کار خاصی ندارد، فقط باید با استفاده از بلندر (گوشتکوب برقی) یا میکسر مواد را چند ثانیه مخلوط می کنیم تا بافت شان منسجم و کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

فقط برای درست کردن این سس چند نکته قابل ذکر است که باید به آنها توجه داشته باشیم. نکته اول اینکه بهتر است از ظرفی مانند پارچ آب برای مخلوط کردن مواد استفاده کنیم تا مواد از داخل ظرف بیرون نپاشند.

مرحله چهارم

نکته دیگر اینکه استفاده از سس خردل و فلفل سفید در تهیه این سس اختیاری می باشد و در صورت تمایل می توانیم آنها را از مواد لازم حذف کنیم. البته اگر می خواهید سس خوشمزه تری داشته باشید این کار را انجام ندهید.

مرحله پنجم

مهمترین نکته در تهیه این سس خوشمزه این است که هم زدن مواد را نباید بیش از حد ادامه دهیم، چون این کار باعث می شود که روغن از دیگر اجزای سس جدا شود و به اصلاح عامیانه سس به روغن بیفتد.

مرحله ششم

پس از اینکه سس به طور کامل منجسم شد، طعم آنرا می چشیم و در صورت تمایل مقداری نمک، آب لیمو ترش یا سرکه اضافه می کنیم. در نهایت این خوشمزه را درون ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.