طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج با گردو با لپه با قارچ با عدس با رب انار با پنیر xvc jidi kv sd hstkh

نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۴ عدد
سیر۴ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت نرگسی اسفناج

مرحله اول

برای تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج ها را می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه بدون اضافه کردن آب درب قابلمه را می بندیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا اسفناج ها بپزند.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در حین پختن اسفناج ها پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز نرم شد، سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و فقط در حدی تفت می دهیم که عطر سیر بلند شود. در ادامه اسفناج پخته شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

مقدار سرخ کردن اسفناج به خودما بستگی داردف می توانیم آنرا به خوبی سرخ کنیم یا نسبت به ذائقه خود کمتر سرخ کنیم. در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه اسفناج را به خوبی سرخ کردیم، وسط را کمی باز می کنیم و تخم مرغ را روی اسفناج می شکینم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تخم مرغ ها با حرارت ملایم سفت شده و به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

بسته به نوع ذائقه خود می توانیم زمانی که تخم مرغ ها را اضافه کردیم، با قاشق مواد را مانند املت هم بنزیم تا با هم یکدست شوند. در پایان نرگسی اسفناج را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد امتیاز: 39

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.