طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو رزا منتظمی با سویا با دارچین خانم گلاور قالبی با فیله مرغ با مرغ مرغ و قارچ اصفهانی ترکیه ای کته

هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مرصع پلو با مرغ ریش ریش به صورت مرحله به مرحله

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
پیاز۲ عدد
سینه مرغ۲ تکه
هویج۵ عدد بزرگ
کره۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت هویج پلو

مرحله اول

ابتدا باید گوشت مرغ را آماده کنیم، برای این منظور گوشت مرغ را داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و ۲ لیوان آب به همراه ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ پخت ، اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. توصیه می شود کمی از آب مرغ را هم در این مرحله صاف کنید و برای اضافه کردن به غذا کنار بگذارید.

مرحله سوم

در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز کاراملی شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه آلبالو پلو ساده با گوشت قلقلی به روش رستورانی

مرحله چهارم

در ادامه هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا هویج ها هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

زعفران در رنگ و عطر این غذا تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می شود زعفران را غلیظ دم کنید و به غذا اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ صاف شده اضافه می کنیم و با یگر مواد تفت می دهیم.

مرحله ششم

اگر می خواهید طعم هویج پلوی شما شیرین تر باشد می توانید به مقدار دلخواه شکر هم اضافه کنید. برنج را نسبت به نوع آن می خیسانیم و به همراه یک قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا کمی نرم شود.

همچنین ببنیید : طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی بدون گوشت و با گوشت چرخ کرده

مرحله هفتم

زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز برنج سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. حالا در قابلمه مورد نظرمان کمی روغن می ریزیم. ته دیگ را به سلیقه خود با سیب زمینی یا نان لواش کف قابلمه قرار می دهیم سپس مقداری از برنج می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری از مخلوط هویج و مرغ روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب لایه به لایه برنج و مخلوط مرغ و هویج را داخل قابلمه می ریزیم. لایه اخر را با برنج پر می کنیم و کره را خرد می کنیم روی سطح برنج قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد. بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هویج پلوی ما اماده است. هویج پلو را در قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس در دیس می کشیم و با زرشک و خلال پسته تزیین می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.