طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه رستورانی

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه رستورانی

طرز تهیه نان سیر نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی نوین در ادامه با سایت …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهری و متریال شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. البته …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی آش گوجه فرنگی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در …

طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت در زودپز در قابلمه ساده خانگی خوشمزه و ساده دو نفره برای 2 نفر برای 4 نفر ساده تصویری

آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی۵۰۰ گرم
لوبیا سفیدنصف لیوان
نخودنصف لیوان
گوجه فرنگی۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت آبگوشت

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت سنتی بهتر است از شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب به صورت جداگانه بخیسانید و در صرت امکان چندین مرتبه آب موجود در کاسه ها را تعویض کنید تا نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود و پخت راحت تری داشته باشند.

مرحله دوم

برای شروع آشپزی مقدار کمی روغن یک قابلمه بریزید و گوشت آبگوشتی را اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نخود و لوبیا را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید و انها را نیز در حد یک دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله پوست گوجه فرنگی و یکی از پیازها را می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. یکی از نکات مهم در مورد خوشمزه تر شدن آبگوشت اضافه کردن آب جوش می باشد.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. پس از اینکه آب جوش را اضافه کردید، اجازه دهید مواد آبگوشت شما به مدت ۲ الی ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن سیب زمینی ها چربی موجود در قابلمه را خارج می کنیم و به همراه پیاز باقیمانده به خوبی می کوبیم تا کاملا له شوند، سپس مجددا به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می شود آبگوشت خوشرنگ تری داشته باشیم.

مرحله هفتم

پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی اجازه می دهیم آبگوشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد، سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. آبگوشت را می توانید به دو روش سرو کنید.

مرحله هشتم

روش اول و مرسوم این است که آب آبگوشت را جداگانه سرو کنید و باقی مواد را با گوشتکوب به خوبی بکوبید و گوشت کوبیده را به صورت جداگانه سرو کنید. روش دوم هم این است که در کاسه هر نفر مقداری از حبوبات و گوشت را اضافه کنید.

نکات پخت آبگوشت

آبگوشت در زودپز

برای تهیه آبگوشت در زودپز ابتدا گوشت را به همراه نخود و لوبیا داخل زودپز می ریزیم. سپس پیازها را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه آب داخل زودپز می ریزیم. ادویه ها را هم اضافه می کنیم و درب زودپز رو می بندیم و روی حرارت قرار می دهیم.

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت مواد نیاز است. پس از اینکه گوشت و نخود و لوبیا به خوبی پختند، آبگوشت را به قابلمه منتقل می کنیم و گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را هم تفت می دهیم.

سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه چربی آبگوشت را به همراه پیازها داخل یک کاسه می ریزیم و با گوشتکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا له شوند سپس داخل قابلمه آبگوشت می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی پخت آبگوشت را سرو می کنیم.

آبگوشت با لیمو عمانی

برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش شود در بخری نقاط به ان لیمو عمانی هم اضافه می کنند. البته باید مراقب باشید که لیمو عمانی باعث تلخ شدن طعم آبگوشت نشود. برای جلوگیری از تلخ شدن آبگوشت می توانیم از دو روش استفاده کنیم.

روش اول اینکه به جای استفاده از لیمو عمانی از پودر لیمو عمانی استفاده کنیم و روش دوم این است که قبل از اضافه کردن لیمو عمانی آنرا چند دقیقه در آب جوش قرار دهیم تا تلخی اش گرفته شود. برای کیفیت بهتر آبگوشت توصیه می شود از لیمو عمانی خانگی استفاده شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.