مطالب پر بازدید
طرز تهیه سیرواویج خوشمزه و ساده به روش سنتی گیلان

طرز تهیه سیرواویج خوشمزه و ساده به روش سنتی گیلان

طرز تهیه سیرواویج سیرواویج یکی از انواع غذاهای محبوب و ساده شمال کشورمان است که با برگ سیر تازه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه شامی سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه شامی سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه شامی سیب زمینی شامی سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه خاورمیانه است که در کشورهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه را …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب خانم نجاتی , کال کباب دونفره , کالری و خواص کال کباب , xvc jidi  hg  fhf

کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به میرزا قاسمی دارد، برای مشاهده آموزش آشپزی شمالی و مرحله به مرحله طرز تهیه کال کباب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

برای تهیه کال کباب، ابتدا بادمجان‌ها روی منقل یا شعله گاز کباب می‌شوند، ولی اگر تمایل به طعم دودی ندارید، می‌توانید از فر استفاده کنید. پس از خنک شدن، پوست بادمجان‌ها جدا و به همراه سیر خرد شده در ظرفی بریزید. سبزیجات خرد شده، نمک، فلفل و گردوی آسیاب شده نیز اضافه شوند.

می‌توانید از گوشتکوب برقی یا مخلوط‌کن برای میکس کردن مواد استفاده کنید. در نهایت، غذا با موادی مثل گلپر و مغز گردو تزیین می‌شود. اگر آب انار ندارید، جایگزین مناسب آن آبغوره است، ولی از اضافه کردن آبلیمو جدا خودداری کنید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
بادمجان۶ عدد متوسط
گردو۱۰۰ گرم
سیر۶ حبه
آبغوره۴ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
چوچاق (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کال کباب

مرحله 1: آماده‌سازی بادمجان‌ها

ابتدا، بادمجان‌ها را برای کباب کردن آماده می‌کنیم. اگر به دنبال طعم دودی هستید، بادمجان‌ها را مستقیماً روی شعله گاز یا منقل زغالی قرار دهید. برای اینکه بادمجان‌ها طعم دودی نگیرند، می توانید آن‌ها را در فر قرار دهید. برای کباب کردن بادمجان ها باید آنها را هر چند دقیقه یک بار بچرخانید تا از همه طرف به طور یکنواخت بپزند و پوست آن‌ها تیره و پف کرده شود.

مرحله 2: پوست کندن بادمجان

پس از پخت، بادمجان‌ها را برای خنک شدن کنار بگذارید. سپس، با دقت پوست بادمجان‌های کبابی را جدا کنید. این کار را می‌توان با استفاده از یک کاردک یا دست‌هایتان انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که تمام قسمت‌های سوخته پوست را جدا کرده‌اید، زیرا این قسمت‌ها می‌توانند به طعم نهایی غذا اضافه کنند.

مرحله 3: خرد کردن سیر و افزودن به بادمجان

حالا نوبت به سیر می‌رسد. سیرها را پوست بکنید و آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید. سپس، سیر خرد شده را به بادمجان‌های پوست کنده اضافه کنید. خرد کردن سیر به طور یکنواخت مهم است تا طعم آن به خوبی در تمام غذا پخش شود.

مرحله 4: آماده‌سازی سبزیجات معطر

سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری را به دقت بشویید و خرد کنید. این سبزیجات را به قابلمه حاوی بادمجان و سیر اضافه کنید. خرد کردن سبزیجات به اندازه‌ای باشد که هم ظاهر زیبایی داشته باشد و هم عطر و طعم آن‌ها به خوبی در غذا پخش شود.

مرحله 5: افزودن ادویه‌جات

در این مرحله، نمک و فلفل سیاه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. میزان ادویه‌جات را می‌توانید بر اساس ذائقه شخصی تنظیم کنید. افزودن ادویه‌جات نه تنها طعم غذا را افزایش می‌دهد، بلکه به حفظ تعادل طعم‌ها نیز کمک می‌کند.

مرحله 6: اضافه کردن گردو و آبغوره

گردوهای آسیاب شده یا خرد شده را به همراه آبغوره به مخلوط بادمجان اضافه کنید. گردو علاوه بر افزودن بافت، به غلظت و غنی‌سازی طعم غذا نیز کمک می‌کند. آبغوره نیز با طعم ترش خود، تعادل طعمی غذا را ایجاد می‌کند.

مرحله 7: میکس کردن مواد

تمام مواد را با استفاده از گوشتکوب برقی یا در مخلوط کن به خوبی میکس کنید تا به شکل یک پوره نرم و یکدست درآیند. این کار به ادغام بهتر طعم‌ها و ایجاد بافت یکنواخت در غذا کمک می‌کند.

مرحله 8: اضافه کردن آب انار

در صورت تمایل، می‌توانید مقداری آب انار ترش را به مخلوط اضافه کنید. آب انار با طعم ترش و شیرین خود تعادل طعمی عالی به غذا می‌بخشد و طعم نهایی آن را غنی‌تر می‌کند.

مرحله 9: آماده‌سازی برای سرو

پس از آماده شدن مخلوط کال کباب، آن را در ظرف سرو بکشید. سپس، غذا را با مواد تزیینی مانند گلپر، دانه‌های انار، مغز گردو، و کمی آب انار تزیین کنید. این تزیینات نه تنها زیبایی غذا را افزایش می‌دهند، بلکه به طعم و عطر آن نیز می‌افزایند.

جایگزین‌های آب انار در کال کباب گیلانی

اگر در خانه آب انار تازه ندارید، نگران نباشید. یکی از بهترین جایگزین‌ها برای آب انار، آبغوره تازه است. اما مهم است که بدانید استفاده از آبلیمو در تهیه این غذا توصیه نمی‌شود و باعث بدطعم شدن کال کباب می‌شود.

گردو در کال کباب: خرد شده یا پودر؟

یکی از مواد اصلی در تهیه کال کباب گردو است. اگر از حس کردن مغز گردو در زیر دندان‌هایتان لذت می‌برید، می‌توانید گردو را به صورت خرد شده به غذا اضافه کنید. این کار تاثیر منفی بر کیفیت نهایی غذا ندارد و حتی می‌تواند لذت بردن از غذا را افزایش دهد.

4.8/5 - (5 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 اسفند 1402

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.