طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه املت اسفناج

طرز تهیه املت اسفناج و بیکن خواص کالری و سیب زمینی ژاپنی فوری xvc jidi hlgj hstkh

املت اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رژیمی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۴۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت املت اسفناج

مرحله اول

برای تهیه املت اسفناج رژیمی ابتدا اسفناج ها را به خوبی می شوییم، سپس به سلیقه خود به صورت ریز یا درشت خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه کره ذوب شد، اسفناج خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب اضافی اسفناج کشیده شود. در صورت تمایل می توانیم اسفناج را پس از کشیده شدن آبش چند دقیقه تفت دهیم تا سرخ شود.

مرحله سوم

پس از اینکه اسفناج را به خوبی تفت دادیم، تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به تابه اضافه می کنیم و با اسفناج مخلوط می کنیم، سپس درب تابه را چند دقیقه می گذاریم تا تخم مرغ به طور کامل بپزند. در صورتی که املت را به صورت هم زده بیشتر دوستدارید می توانید مواد را به صورت مداوم هم بزنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه تخم مرغ ها تقریبا پختند، پودر پاپریکا را به صورت پخش روی املت می ریزیم. در پایان پس از اینکه املت به طور کامل آماده شد آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان بربری تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/eli.j.diet
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.