طرز تهیه کوکو اسفناج مجلسی و خوشمزه به روش سنتی رشتی

طرز تهیه کوکو اسفناج مجلسی و خوشمزه به روش سنتی رشتی

طرز تهیه کوکو اسفناج کوکوی اسفناج یکی از انواع کوکوهای سالم و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فوری در ادامه با وبسایت چیشی …

طرز تهیه قیمه بوشهری خوشمزه و مجلسی به روش اصیل جنوبی

طرز تهیه قیمه بوشهری خوشمزه و مجلسی به روش اصیل جنوبی

طرز تهیه قیمه بوشهری قیمه بوشهری یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالتش متعلق به شهر بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه با سایت …

طرز تهیه ته چین مرغ و هویج ساده و خوشمزه به روش تهرانی

طرز تهیه ته چین مرغ و هویج ساده و خوشمزه به روش تهرانی

طرز تهیه ته چین مرغ و هویج ته چین مرغ و هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی

طرز تهیه دوپیازه شیرازی سیب زمینی نی نی سایت کالری غذای مرغ xvc jidi  n  dhci sdf cldkd

دو پیازه سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی بزرگ۲ عدد
پیاز۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت دو پیازه سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه آلو شیرازی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را جدا می کنیم و انها را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در صورت تمایل می توانیم سیب زمینی ها را به صورت کامل له کنیم، اما خرد کردن سیب زمینی ها باعث می شود غذا ظاهر زیباتری داشته باشد.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به صورت نگینی یا خلالی به سلیقه خود خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها سبک و شیشه ای شوند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز و ادویه ار یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگش باز شود، طعم و بوی خامی اش نیز گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، سیب زمینی های خرد شده را به همراه جعفری به تابه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در پایان غذا را به همراه نان تازه و ماست سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/azin_cook
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.