طرز تهیه چیپس ترد خانگی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه چیپس ترد خانگی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه چیپس چیپس سیب زمینی یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با روش خانگی می توانید آنرا سالم تر درست کنید، برای مشاهده این …

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه شامی کباب شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. شامی کباب از کباب های بسیار محبوب …

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه استانبولی پلو استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت …

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی

طرز تهیه دوپیازه شیرازی سیب زمینی نی نی سایت کالری غذای مرغ xvc jidi  n  dhci sdf cldkd

دو پیازه سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی بزرگ۲ عدد
پیاز۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت دو پیازه سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه آلو شیرازی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را جدا می کنیم و انها را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در صورت تمایل می توانیم سیب زمینی ها را به صورت کامل له کنیم، اما خرد کردن سیب زمینی ها باعث می شود غذا ظاهر زیباتری داشته باشد.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به صورت نگینی یا خلالی به سلیقه خود خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها سبک و شیشه ای شوند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز و ادویه ار یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگش باز شود، طعم و بوی خامی اش نیز گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، سیب زمینی های خرد شده را به همراه جعفری به تابه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در پایان غذا را به همراه نان تازه و ماست سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/azin_cook
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.