طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ

طرز تهیه مربای هویج مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای هویج یکی …

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. شاید خیلی ها اسم این ترشی خوشرنگ و بسیار …

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی ترش و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی ترش و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه لیمو عمانی لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی پرطرفدار و پرمصرف ایرانی است که به راحتی می توانیم آنرا در منزل تهیه کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی

طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی , دستور پخت ترشی مخلوط با تمرهندی

ترشی مخلوط با تمرهندی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی مخلوط با تمرهندی
گل کلم۵۰۰ گرم
کرفس۲۰۰ گرم
هویج۲۰۰ گرم
سیر۵ حبه
سبزی معطر تازه۱ لیوان
تمرهندی½ بسته
رب انار۲ قاشق غذاخوری
سرکه کاراملی۱٫۵ لیوان
نمک، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و سیاهدانهبه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی

مرحله اول

برای تهیه ترشی مخلوط با تمر هندی خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را به ابعاد ریز خرد کرده، سپس می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا کرفس، هویج و سیر را می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه کرفس، هویج و سیر را به ابعاد ریز خرد کرده، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا سبزیجات معطر (مرزه، شوید، گشنیز و جعفری) را می شوییم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج و خشک شوند.

مرحله سوم

لازم به ذکر است بدانید تمام مواد ترشی باید خشک و بدون رطوبت باشند در غیر این صورت ترشی کپک می زند. حالا سبزیجات معطر را به صورت ریز خرد کرده و به همراه گل کلم خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تمرهندی را با سرکه کاراملی مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم تا عصاره تمرهندی حاصل شود. در ادامه رب انار را با تمرهندی مخلوط کرده و به همراه مقداری نمک درون کاسه روی مواد ترشی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیاهدانه به کاسه اضافه کرده، سپس مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک ظرف درب دار مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله ترشی را درون ظرف ریخته، سپس درب آنرا محکم می بندیم تا از ورود هوا درون آن جلوگیری کنیم. در نهایت ترشی را به مدت ۷ الی ۸ روز در محیط آشپزخانه نگهداری می کنیم تا ترشی برسد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.