طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه به به خانه برمیگردیم خانم گلاور رژیمی با گردو با عسل در طب سنتی

مربای به یکی از مرباهای بسیار جذاب و خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ و وسوسه‌کننده است. اگر می‌خواهید این مربا را با رنگی جذاب و شفاف درست کنید، توصیه می‌کنیم این آموزش را دنبال کنید! برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای به در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

برای تهیه مربای به، ابتدا به‌ها را شسته و خرد کنید. سپس با آب و شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. برای طعم‌دهی می‌توانید از هل، زعفران، یا دارچین استفاده کنید. وقتی شهد مربا به غلظت عسل رسید، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. در نهایت، مربا را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازممقدار مواد
میوه به۵۰۰ گرم
هل۲ عدد
شکر۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای به

مرحله ۱: شستشو و خرد کردن به

برای تهیه مربای به مجلسی ابتدا به ها را می شوییم و پوست آن ها را با یک کارد تیز می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط آن ها را نصف می کنیم و هسته های آن را داخل پیاله ای می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله ۲: شروع پخت مربای به

حالا به ها را با قالب یا با چاقو به هر مدلی که دوست دارید خرد می کنیم و داخل قابلمه ای ترجیحا مس سفید می ریزیم و ۶ لیوان آب و شکر را به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله ۳: نکات پخت مربای به

بعد حرارت را کم می کنیم و روی درب قابلمه در دمی می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱ ساعت مربا پخته شود و به غلظت مورد نظربرسد. اگر می خواهید مربای به شما قرمز شود باید بدانید که در دمی باعث قرمز شدن رنگ به ها می شود و بسیار زیباست.

مرحله ۴: طعم دار کردن مربا

این نکته نیز مهم است که شهد مربا بعد از سرد شدن سفت تر می شود پس نباید خیلی مربا را غلیظ از روی حرارت برداریم. می توانید علاوه بر هل و آبلیمو از یک تکه چوب دارچین نیز برای طعم دار کردن مربای به استفاده کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن هل و زعفران

بعد از گذشت حدود ۳۰ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم، سپس پوست خشک روی هل ها را می گیریم و دانه های آن را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه می کنیم. حالا باید مطمئن شویم که مربا به قوام مناسب رسیده است.

مرحله ۶: تست غلظت مربای به

برای این منظور یک قطره از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، اگر شهد بدون اینکه متلاشی شود به ته لیوان برسد یعنی مربای ما به قوام مناسب رسیده است، ولی در صورتی که متلاشی شود مربا نیاز به جوشیدن دارد.

مرحله ۷: اضافه کردن آب لیمو

در صورتی که شهد مربا متلاشی شد یعنی هنوز باید بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر مربا را روی حرارت قرار دهیم تا به غلظت مناسب برسد. پس از اینکه مربا به غلظت مناسب رسید آب لیمو را اضافه می کنیم و با مربا مخلوط می کنیم.

مرحله ۸: خنک کردن و نگهداری مربای به

در این مرحل درب قابلمه را می گذاریم و صبر کنیم تا مربا با دمای محیط هماهنگ شود و به طور کامل خنک شود. در ادامه پس از اینکه مربا خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه مربای به , مربای به , مربای به خانگی , طرز درست کردن مربای به

طرز تهیه مربای به رنده شده

در این فرایند تهیه مربا، ابتدا به‌ها را شسته و رنده کرده، سپس در قابلمه‌ای با آب و شکر روی حرارت قرار می‌دهیم. صبر می‌کنیم تا شربت مربا غلیظ شود و قوام مناسبی بگیرد. برای تست کردن، کمی از شربت را برمی‌داریم و بین دو انگشت تست می‌کنیم. اگر شربت کش بیاید، مرحله بعد که اضافه کردن جوهر لیمو است، آغاز می‌شود. در نهایت، مربا را در دمای آشپزخانه خنک می‌کنیم، سپس در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار در یخچال نگهداری می‌کنیم.

طرز تهیه مربای به و هویج

برای تهیه مربای به و هویج، ابتدا به و هویج را پوست می‌گیریم و رنده می‌کنیم. اگر دوست دارید، لبوی رنده شده نیز می‌توانید اضافه کنید تا رنگ زیباتری به مربا اضافه کند. در ادامه مواد را در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم و به اندازه کافی آب اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید، سپس کف‌های روی سطح مربا را دور می‌ریزیم.

حرارت را کم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا هویج و به کاملا بپزند. پس از آن، شکر را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مربا با حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد. در ادامه آب لیمو ترش اضافه می‌کنیم تا مربا شکرک نزند. در نهایت، مربا را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

قرمز شدن رنگ مربای به

پس از اینکه ۳۰ دقیقه از پخت مربا گذشت، یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم. در ادامه یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا با حرارت بسیار کم به مدت یک تا دو ساعت بپزد.

در این مدت ممکن است که شربت مربا کم شود، به همین دلیل باید هر ۳۰ دقیقه یک بار مربا را چک کنیم و در صورتی که شربتش بیش از حد غلیظ شده بود، کمی آب جوش به آن اضافه کنیم و مجددا درب قابلمه را می گذاریم تا به رنگ دلخواه برسیم.

درمان گلو درد با هسته به

می توانید زمان گلودرد هسته های به را داخل لیوانی بریزید و کمی آب جوش روی آن بریزید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا مایع ژله ای بدست بیاید و آن را بخورید. این مایع ژله ای تسکین دهنده بسیار عالی برای گلودرد است.

فوت و فن مربای به

هنگامی که می‌خواهید از نرم شدن میوه‌ به درون مربا جلوگیری کنید، روشی کارآمد وجود دارد. در ابتدای فرآیند، پیش از اضافه کردن آب، شکر را به طور مستقیم روی میوه‌های به پاشیده و سپس آن‌ها را روی شعله قرار دهید. این روش باعث می‌شود که بافت میوه‌ها حفظ شود و به‌ها پس از پخت، سفت و با کیفیت باقی بمانند.

راز خوشمزگی مربای به

برخی از خانم‌ها بر این باورند که استفاده از چوب دارچین به جای آبلیمو، هارمونی بیشتری به طعم مربای به می‌بخشد. گنجاندن چوب دارچین در دستور پخت، عطر و طعم خاص و دلپذیری به مربا می‌افزاید.

با این حال، باید توجه داشت که استفاده از پودر دارچین به جای چوب دارچین، رنگ مربا را تیره‌تر می‌کند. این تغییر رنگ ممکن است برای برخی از افراد جذاب باشد، اما اگر می‌خواهید رنگ روشن‌تری داشته باشید، بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.

بروز رسانی توسط در جمعه 9 شهریور 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد امتیاز: 11

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

21 دیدگاه

  • مهرزاد 15 می 2024 at 10:17 ب.ظ

    دست گلتون درد نکنه. نکات رو دقیق و باجزییات ذکر کردین. ممنووووونم.خدا خیرتون بده

  • بنفشه 26 آوریل 2024 at 2:48 ب.ظ

    عالی بود ممنون از شما

  • ایران 23 مارس 2024 at 10:30 ب.ظ

    خیلی عالی بود فوت وفن ش رو دفعه بعد اجرا میکنم چون مربامو پختم 🙃

  • ماری 15 مارس 2024 at 8:16 ب.ظ

    میشه گفت خیلی دقیق توضیح دادین و از خیلی دستور پخت ها کاملتر و با جزئیات کامل و کاربردی بود.نکات ریز و حساسی رو بیان کردین. ممنون از شما

    • سیدمحمد موسوی 16 مارس 2024 at 2:30 ق.ظ

      سلام
      سپاس از محبت شما.

  • ناشناس 3 مارس 2024 at 10:01 ب.ظ

    بسیارعالی بود.

  • ناشناس 28 فوریه 2024 at 4:39 ب.ظ

    سلام کاش فوت و فن پخت مربا را که بافت به متلاشی نشود را اول دستور می اوردید.

    • ادمین 28 فوریه 2024 at 6:21 ب.ظ

      سلام
      ممنون از پیشنهاد شما.

  • ناشناس 26 فوریه 2024 at 7:58 ب.ظ

    عالی

    • ادمین 27 فوریه 2024 at 8:47 ق.ظ

      سلام
      ممنون از لطف شما.

  • ناشناس 25 فوریه 2024 at 11:09 ق.ظ

    سلام
    مرسی عالی بود

    • ادمین 25 فوریه 2024 at 12:29 ب.ظ

      سلام
      ممنون از لطف شما.

  • ناشناس 21 فوریه 2024 at 8:39 ب.ظ

    سلام تشکرازلطفتون.

    • ادمین 22 فوریه 2024 at 1:27 ب.ظ

      سلام
      تشکر از شما دوست عزیز.

  • ادمین 21 فوریه 2024 at 7:17 ب.ظ

    سلام
    تشکر از لطف شما.

  • ادیب 21 فوریه 2024 at 12:31 ق.ظ

    سلام
    بسیار کامل و حرفه ای توضیح دادید
    ممنون و متشکرم

    • ادمین 21 فوریه 2024 at 7:17 ب.ظ

      سلام
      تشکر از لطف شما.

  • ناشناس 16 فوریه 2024 at 12:03 ب.ظ

    عالی بود واقعا از راهنمای شما استفاده کردم

    • ادمین 16 فوریه 2024 at 4:42 ب.ظ

      ممنون، از نظر مثبت شما.

  • محدثه السادات 15 فوریه 2024 at 1:58 ب.ظ

    عالی بود مرسی از شما بخاطر توضیحات کاملتون و گفتن تمام فوت و فن‌ها در پخت مربای به

    • ادمین 15 فوریه 2024 at 8:47 ب.ظ

      سلام
      ممنون از انرژی مثبت شما.

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.