طرز تهیه دسر تمشک خوشمزه و فوق العاده شیک برای مهمانی

طرز تهیه دسر تمشک خوشمزه و فوق العاده شیک برای مهمانی

طرز تهیه دسر تمشک دسر تمشک یک دسر بسیار خوشمزه و زیبا است که با استفاده از ژله و مخلوط پنیر و خامه و کیک وانیلی و میوه تازه تهیه می شود. …

طرز تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه سان شاین سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام های بلند سرو می شود. این دسر را می توان به عنوان میان وعده یا …

طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی بستنی کیم یکی از انواع بستنی های مورد علاقه است که در خانه به راحتی قابل تهیه است. در این بستنی از ثعلب و بستنی ساز استفاده …

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه برای نوزاد نی نی سایت با ژله فوری خانگی آشپزخانه کوچک من

کمپوت سیب یکی از انواع کمپوت های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که با سیب تهیه می شود. این کمپوت خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم برای میان وعده استفاده کنیم، می توانیم برای تزیین و خوشمزه تر شدن انواع شیرینی، کیک و دسر نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت سیب در ادامه با مجله چی شی همراه باشید.

مواد لازم کمپوت سیب
سیب۱۰ عدد
شکر۶ قاشق غذاخوری
آب۳ لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کمپوت سیب

مرحله اول

برای تهیه کمپوت خوشمزه و خانگی سیب ابتدا سیب ها را به آرامی پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می زنیم. توصیه می شود به خاطر اینکه سیب ها پس از پخت له نشوند و ظاهر کمپوت خراب نشود آنها را به صورت درشت خرد کنید.

مرحله دوم

مثلا اگر بخواهیم به صورت کمپوت کارخانه ای سیب ها را خرد کنیم، همین که سیب ها را از وسط نصف کنیم کافی است. یا اینکه در صورتی که تمایل دارید آنها را به صورت کوچکتر خرد کنید، می توانید سیب ها را به صورت ۴ قاچ خرد کنید. .

مرحله سوم

پس از اینکه سیب ها را تمیز کردیم و برش دادیم انرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود، سپس آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

در ادامه گلاب و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از کمی مخلوط کردن سیب ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها بپزند. حالا باید صبر کنیم تا شربت کمپوت قوام یابد و به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم

نکته مهم در این مرحله این است که هر زمان سیب ها پختند باید آنها را از قابلمه خارج کنیم چون اگر بیش از حد بپزند له می شوند. اگر سیب ها پخته بودند و شربت کمپوت هنوز نیاز به جوشیدن داشته سیب ها را زا قابلمه خارج می کنیم.

مرحله ششم

سپس اجازه می دهیم شربت به تنهایی روی حرارت بماند تا به قوام برسد. پس از اینکه شربت و سیب ها اماده شدند اجازه می دهیم در دمای محیط بمانند تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.