طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در …

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود. تاریخچه کباب کوبیده به دوران قاجار بر …

طرز تهیه ساندویچ سوسیس سیب زمینی

طرز تهیه ساندویچ سوسیس سیب زمینی خوشمزه ده شصتی

ساندویچ یکی از انواع غذاهایی است که به دلیل مصرف راحت و بدون ظرف، مورد علاقه خیلی از افراد واقع شده است. ساندویچ ها انواع مختلف دارند. در این دستور، طرز تهیه ساندویچ سوسیس سیب زمینی است که مشابه با بندری است. در این ساندویچ استفاده زا قارچ به دلخواه است و می توان از مواد حذف نمود. می توان ساندویچ ها را به ابعاد کوچک تقسیم کرد و به عنوان فینگر فود راحت در جشن های تولد به عنوان عصرانه یا شام، مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۳ عدد متوسط
سوسیس۵ عدد
قارچبه مقدار لازم
زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم
فلفل و نمکبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
سس کچاپ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی۵ عدد

دستور پخت ساندویچ سوسیس سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ سوسیس سیب زمینی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت مکعبی خرد کرده و با کمی آب و نمک می گذاریم تا بپزد. سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و روی حرارت قرار می دهیم. کمی روغن به آن اضافه کرده و می گذاریم تا روغن گرم شود. سپس پیاز ها را تفت داده تا طلایی و سبک شود.

مرحله سوم

سوسیس ها را خرد کرده و به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم. قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به سوسیس اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ به دلخواه است و می توان آن را حذف کرد ولی ساندویچ را خوشمزه تر می کند.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه مواد که کامل تفت خورد و سرخ شد، فلفل فراوان و نمک و آویشن و زردچوبه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی ادویه ها خارج شود و ادویه ها با دیگر مواد ترکیب شوند. در ادامه رب گوجه و سس کچاپ را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی های پخته شده را هم اضافه کرده و کمی با مواد مخلوط می کنیم و با شعله کم می گذاریم تا تفت بخورد و پخته شود. سپس درون نان ساندویچی می ریزیم و به همراه خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.