طرز تهیه قهوه دالگونا حرفه ای و اصیل هندی به صورت فرم گرفته
طرز تهیه قهوه دالگونا
قهوه دالگونا یکی از معروف ترین نوشیدنی های کشور هند است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه هات چاکلت شکلات داغ حرفه ای و خوشمزه بیرونی
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نسکافه | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱٫۵ لیوان |
دستور تهیه قهوه دالگونا
مرحله اول
ابتدا نسکافه را به همراه شکر و آب داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم. هم زدن مواد را باید در حدی ادامه بدهیم که حالت خامه ای بگیرد و رنگش کمرنگ تر شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که برای اینکه قهوه دالگونا حالت فرم گرفته داشته باشد باید از قهوه فوری یا همان گرانول های نسکافه استفاده کنید. قهوه معمولی یا کاپوچینو برای این قهوه مناسب نیست و نمی توانید آنرا قفرم دار کنید.
مرحله سوم
البته اگر فرم گرفتن قهوه برایتان مهم نیست می توانید از انواع قهوه برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید. پس از اینکه مواد به خوبی فر گرفت دو سوم حجم لیوان ها را با شیر سرد یا گرم پر می کنیم و روی ان را با قهوه فرم گرفته پر می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/matbakhemaham