طرز تهیه ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرمای مجلسی توپک خرمایی و گردو با بیسکوییت برای افطار مقوی و خانگی

ترافل خرما یکی از انواع میان وعده های بسیار خوشمزه و مقوی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده این دستور شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه ترافل نارگیل سفید با خامه صبحانه و شکلات سفید

مواد لازم ترافل خرما
خرما۲۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور۶ عدد
گردو۳۰ گرم
کنجد، پودر پسته و نارگیلبه مقدار کافی

دستور تهیه ترافل خرما

مرحله اول

ابتدا بیسکوییت پتی بور را به همراه مغز گردو را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا خرد شوند. در ادامه پوست خرما را به آرامی جدا کرده و هسته هایشان را نیز خارجی می کنیم سپس به مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه  مقداری پودر نارگیل و پودر پسته هم به مخلوط کن اضافه می کنیم و مواد را به خوبی میکس می کنیم تا حالت خمیری شکل پیدا کنند. در ادامه مواد را از مخلوط کن خارج می کنیم و با دست به شکل گردو حالت می دهیم.

مرحله سوم

حالت توپک هایی از مواد درست کردیم را در کنجد، پودر پسته یا پودر نارگیل به دلخواه می غلطانیم تا سطح توپک ها کاملا پوشش داده شود. در پایان ترافل ها را داخل کپسول کاغذی قرار می دهیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

مرحله چهارم

حالا ترافل های آماده شد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک و منسجم شوند، سپس سرو می کنیم. می توانید مواد را به سلیقه خود تغییر دهید، مثلا اگر دوست ندارید از گردو استفاده کنید می توانید فندق را جایگزین آن کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.