طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
لیست کامل آموزش غذاهای ماه رمضان برای افطاری و سحری
غذاهای ماه رمضان در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که برای وعده های سحری و افطاری مناسب هستند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای …
طرز تهیه ترش کباب با مرغ خوشمزه به روش سنتی شمالی
طرز تهیه ترش کباب با مرغ ترش کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه شمال کشورمان است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه معمولا …
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو به روش رستورانی
سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از دیر باز سیب زمینی ذغالی و کباب شده همیشه مورد توجه بوده است. …
طرز تهیه کاچی
کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب می شود. کاچی دستورهای تهیه بسیار متنوعی دارد و می توانیم آنرا به روش های بسیار متنوعی و مواد مختلفی تهیه کنیم، مثلا می توانیم در تهیه کاچی به جای استفاده از آب از شیر استفاده کنیم تا در پایان کاچی خوشمزه تری داشته باشیم. البته مهم ترین استفاده کاچی در میان ما ایرانیان برای خانم ها می باشد که بعد از زایمان یا در دوران قاعدگی از این غذای کمکی استفاده می کنند تا توان جسمی خود را بازیابی کنند که البته دستور هر کدام متفاوت می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد برنج یا گندم | ۸ قاشق غذاخوری |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
روغن یا کره | ۲ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ پنس |
دارچین | نصف قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | نصف قاشق مرباخوری |
آب | ۴ لیوان |
دستور پخت کاچی
مرحله اول
ابتدا آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس آرد الک شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه روغن یا کره را به همراه زردچوبه به آرد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا باید مخلوط آرد را کمی تفت دهیم تا رنگش طلایی شود، نیاز نیست آرد را خیلی تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ بدهد. در ادامه آب را به همراه شکر، پودر هل و زعفران دم کرده در یک ظرف دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آب و دیگر مواد را به قابلمه حاوی آرد اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا شروع به قل زدن بکند. حالا باید درب قابلمه را ببندیم و حدود ۳۰ دقیقه کاچی روی حرارت بسیار ملایم بماند تا آماده شود.
مرحله چهارم
بهتر است هر چند دقیقه یک بار کاچی را هم بزنیم تا ته نگیرد. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت کاچی گلاب را به قابلمه اضافه می کنیم، پس از اینکه کاچی به غلظت مورد نظرمان رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
فقط برای غلظت کاچی باید به این نکته توجه داشته باشید که کاچی وقتی سرد شود سفت تر می شود. در آخر کاچی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با دارچین، پودر پسته و یا هر چیز دیگری به سلیقه خود تزیین می کنیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- masi_diary_home