درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!
درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین اگر متوجه شدید که بیش از حد معمول به دستشویی میروید، احتمالاً با مشکل تکرر ادرار مواجه شدهاید. البته، شاخصی معین برای تعداد دفعاتی که …
طرز تهیه کباب زرگری خوشمزه و مخصوص به روش کرمانی
طرز تهیه کباب زرگری کرمانی کباب زرگری یکی از انواع کباب های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق یه شهر کرمان می باشد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی …
طرز تهیه ساندویچ پنیر هالومی خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه ساندویچ پنیر هالومی ساندویچ پنیر هالومی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی
مرغ یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از لحاط اقتصادی نیز نسبت به انواع گوشت های دیگر به صرفه تر است. از این رو، از غذاهایی که با مرغ پخته می شود، استقبال زیادی می شود. یکی از این غذاها خورش مرغ و سیب زمینی است که به روش بسیار ساده تهیه می شود. می توان از آن به عنوان خوراک در کنار نان نیز سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار لازم |
ادویه گرام ماسالا | به مقدار لازم |
فلفل قرمز فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
پودر تخم گشنیز | به مقدار لازم |
حریره سیر و حریره زنجبیل | با هم ۱ قاشق مربا خری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
مرغ | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
ماست پرچرب | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ خوشمزه با سیب زمینی در ابتدای کار، یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. کمی روغن می ریزیم تا داغ شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس آن را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله دوم
تمام ادویه ها و حریره سیر و زنجبیل را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه ها خارج شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم. مرغ را به صورت تکه های کوچک مربعی در آورده و به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس با پیاز ها تفت می دهیم تا رنگ مرغ عوض شود. در ادامه ماست را هم اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سیب زمینی ها را تکه تکه کرده و به مرغ ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مقداری آب روی خورش می ریزیم به اندازه ای که روی مرغ را بگیرد. آب نباید زیاد ریخت. وقتی که آب به جوش آمد، شعله را کم کرده و می گذاریم با درب بسته مرغ ها پخته و خورش جا بیفتد. این خورش را می توان در کنار انواع برنج آبکش و کته یا نان سرو نمود.
- منبع :
- neda.aghajeri