طرز تهیه کلم قمری پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ

طرز تهیه کلم قمری پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ

طرز تهیه کلم قمری پلو کلم قمری پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کتلت مرغ و گوشت خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کتلت مرغ و گوشت خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کتلت مرغ و گوشت کتلت مرغ و گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای کبابی خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای کبابی خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای کبابی خوراک فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی کبابی یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد سیب سبز

طرز تهیه سالاد سیب سبز , دستور تهیه سالاد سیب سبز

سالاد سیب سبز یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب سبز۳ عدد
ساقه کرفس۱ فنجان
سس مایونز½ فنجان
ماست خامه ای½ فنجان
نمک⅛ قاشق چایخوری
شکر یا عسل۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۱۰۰ گرم
کشمش۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد سیب سبز

مرحله اول

برای تهیه سالاد سیب سبز خوشمزه در ابتدای کار سیب ها را می شوییم و پوست شان را جدا کرده، سپس به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم. در ادامه ساقه کرفس را شسته و به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس به همراه سیب سبز خرد شده، کرفس و کشمش درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور ماست خامه ای را به همراه سس مایونز درون یک کاسه مناسب ریخته و هم می زنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه نمک و عسل به کاسه حاوی سس می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا سس را با چنگال هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس مواد سالاد را به کاسه حاوی سس منتقل کرده و مخلوط می کنیم تا سس به خورد تمام مواد سالاد برود. در ادامه روی کاسه را با درپوش می پوشانیم.

مرحله پنجم

در ادامه سالاد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب شوند. در صورتی که تمایل به درست کردن سالاد رژیمی داشته باشید، به جای سس مایونز و ماست خامه ای از ماست کم چرب استفاده کنید.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱ ساعت سالاد را از یخچال خارج کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در پایان سالاد را با مقداری کشمش، کنجد یا مغز پسته تزیین کرده، سپس در کنار غذا سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.