طرز تهیه کباب دکمه ای خوشمزه و مجلسی به روش تابه ای
طرز تهیه کباب دکمه ای
کباب جزو غذا های محبوب است و کباب پیچ، کباب چنجه، کباب لقمه ای و کباب سلطانی هم دیگر روش های رایج برای پخت کباب هستند. کباب دکمه ای یک نوع کباب تابه ای است که به اندازه کوچک و دکمه ای تهیه می شود و در سسی که تهیه می کنند می پزد. این کباب از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. می توان این نوع کباب را در منزل درست کرد و از طعم عالی آن لذت برد.می توان از این غذا برای مهمانی ها در کنار برنج یا نان، هم استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب دکمه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کباب دکمه ای | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
زردچوبه | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر سیر، فلفل سیاه و کاری | به مقدار لازم |
پودر زیره | به مقدار لازم |
پودر نان | به مقدار لازم |
بادمجان | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
گوجه | ۲ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس | |
رب | یک و نیم قاشق غذا خوری |
پیاز داغ | ۲ قاشق غذا خوری |
آب ولرم | کمی |
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | مقداری |
طرز تهیه کباب دکمه ای
مرحله اول
برای تهیه کباب خوشمزه به صورت دکمه ای در ابتدای کار، بادمجان را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت حلقه ای خرد کرده و درون آب و نمک می گذاریم تا نیم ساعت بماند و تلخی آن گرفته شود. سپس شسته و با یک پارچه نخی تمیز خشک می کنیم.
مرحله دوم
یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. سپس بادمجان ها را سرخ می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده و ادویه ها را به پیاز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس آن را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و مزه دار شود. سپس آن را داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از یک ساعت که درون یخچال استراحت کرد، یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله از مایه گوشت چرخ کرده به اندازه گردو برداشته و کف دست به صورت دکمه ای پهن می کنیم و در تابه سرخ می کنیم. در تابه ای که بادمجان ها سرخ شد، شعله را کم کرده و میزان روغن اضافه را از تابه بر می داریم.
مرحله پنجم
سپس سیر و پیاز داغ که از قبل داشتیم را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. بعد از این که کمی حرارت دید و غلیظ شد، کباب ها را روی سس چیده و زمان می دهیم تا حدود ۲۰ دقیقه با سس هم بپزد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم.
- منبع :
- alisinaakbari