طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف یکی از انواع غذاهای معروف کشور روسیه می باشد که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد، با این تفاوت که به جای گوشت قرمز در تهیه …

طرز تهیه شامی کباب کوبیده

طرز تهیه شامی کباب کوبیده کتلت با مایه کباب کوبیده

شامی کباب کوبیده که با نام کتلت کباب کوبیده شناخته می شود، یکی از انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی است. به این دلیل به این کتلت خوشمزه شامی کباب کوبیده می گویند، چون مایه آن تقریبا به روش کباب کوبیده تهیه می شود، اما به جای اینکه آنرا به سیخ بکشیم و کباب کنیم، مثل کتلت آنرا در روغن سرخ می کنیم. به دلیل اینکه پخت و سیخ کردن کباب کوبیده کار هر کسی نیست و کار دشواری است می توانیم به راحتی از این روش برای درست کردن کباب کوبیده در منزل استفاده کنیم. این روش هم خیلی آسان است و هم در هر جایی می توانیم آنرا به راحتی درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت قلوه گاه600 گرم
پیاز2 عدد متوسط
سماق قرمز1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و کرهبه مقدار کافی

دستور پخت کتلت کباب کوبیده

مرحله اول

برای تهیه شامی کباب کوبیده خوشمزه و خانگی ابتدا گوشت را چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. برای تهیه این کباب می توانیم از مخلوط گوشت گوسفندی و گوشت گوساله هم استفاده کنیم.

مرحله دوم

البته بهترین گوشت برای کباب کوبیده گوشت قلوه گاه گوساله است که دارای چربی مناسبی هم می باشد. در ادامه پیازها را پوست می گیریم و پس از شستشو با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آبشان را می گیریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز آب گرفته را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، سماق و زعفران دم کرده به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با دست مواد را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

برای اینکه مایه شامی هنگام سرخ کردن از هم با نشود حدود 10 تا 15 دقیقه باید مایه شامی را با دست ورز دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت 2 ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود تا کتلت ها به تابه نچسبند.

مرحله ششم

حلا با دست به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد یا بیضی شک می دهیم، سپس با کف دست آنرا صاف می کنیم و به آرامی در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت شامی ها به خوبی سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. چون این شامی ها خیلی ترد و شکننده هستند باید به آرامی انها را جا به جا کنیم تا از هم باز نشوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه شامی ها به طور کامل سرخ شدند، در صورت تمایل می توانیم کمی کره ذوب شده به آنها اضافی کنیم. در صورت تمایل می توانیم در کنار این شامی های خوشمزه از گوجه فرنگی و سیب زمینی هم استفاده کنیم.

مرحله نهم

برای این منظور 4 عدد گوجه فرنگی از از وسط نصف می کنیم و کف تابه می چینیم تا سرخ شوند. 2 عدد سیب زمینی متوسط را پوست می گیریم و به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم.

مرحله دهم

حالا سیب زمینی ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. پس از اینکه گوجه فرنگی ها سرخ شدند، سیب زمینی ها را به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم سرخ شوند، سپس به همراه شامی ها سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.