طرز تهیه گراتن سوسیس ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه گراتن سوسیس

طرز تهیه گراتن سوسیس طرز تهیه سوفله سوسیس با پنیر گراتن سوسیس و بادمجان

گراتن سوسیس از غذاهای جدید و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن سوسیس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی متوسط۵ عدد
سوسیس کوکتل۵ عدد
قارچ۵ تا ۶ عدد
شیر۲ لیوان
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه گراتن سوسیس

مرحله اول

برای تهیه گراتن سوسیس خوشمزه ابتدای کار پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه کاور سوسیس را جدا می کنیم، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن گرم شود. در ادامه ورقه های سیب زمینی را درون تابه قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را از تابه خارج می کنیم و سوسیس ها را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند ولی خشک نشوند. در ادامه قارچ را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا قارچ را درون همان تابه که سوسیس را سرخ کردیم، اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و دانه های آن را خارج می کنیم، سپس به صورت نواری خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر را کم کم به آرد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بشامل اضافه می کنیم، سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا به غلظت مناسب برسد. در ادامه یک ظرف مقاوم در برابر حرارت انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک لایه سیب زمینی سرخ شده کف ظرف می چینیم، سپس سوسیس سرخ شده را روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و پودر آویشن و فلفل سیاه به صورت پخش روی مواد می پاشیم، سپس مجددا یک لایه سیب زمینی می چینیم.

مرحله نهم

در این مرحله روی لایه سیب زمینی به ترتیب قارچ، سوسیس و فلفل دلمه ای می ریزیم و روی مواد از سس بشامل به صورت پخش می ریزیم، سپس روی گراتن را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم و ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله دهم

حالا اجازه می دهیم گراتن سوسیس به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود. در ادامه پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم و گراتن را به مدت ۵ دقیقه گریل می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود.

مرحله یازدهم

در نهایت پس از گذشت این زمان گراتن سوسیس را از فر خارج می کنیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم، سپس برش های گراتن را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 8 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.