طرز تهیه حلوای دهین یا دهینه خوشمزه و مخصوص عراقی

طرز تهیه حلوای دهین یا دهینه خوشمزه و مخصوص عراقی

طرز تهیه حلوای دهین حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی است. یکی از انواع حلواها، حلوای دهین است که مربوط به شهر نجف است. این حلوای قدیمی در یکی از …

طرز تهیه مرغ لواشکی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه مرغ لواشکی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه مرغ لواشکی مرغ یکی از غذا های پر طرفداری است که به روش های مختلفی سرو می ‌شود. تهیه مرغ ترش در نقاط مختلف شمال متفاوت بوده و هر کسی …

طرز تهیه خوراک نخود یونانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه خوراک نخود یونانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه خوراک نخود یونانی خوراک نخود یونانی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور یونان است که با نخود آبگوشتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد ماکارونی ترکیه ای

طرز تهیه سالاد ماکارونی ترکیه ای , دستور پخت سالاد ماکارونی ترکیه ای

سالاد ماکارونی ترکیه ای یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۵۰۰ گرم
هویج۲ عدد
ذرت۱ لیوان
خیارشور۶ عدد
ماست۲ لیوان
سس مایونز۵ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد ماکارونی ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی ترکیه ای خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. حالا پوست هویج را جدا کرده و با دندانه ای ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه هویج و ذرت درون یک کاسه مناسب می ریزیم. زمانی که آب جوش آمد، پاستا را به همراه مقداری نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم کاملا پخته و نرم شود.

مرحله سوم

زمانی که پاستا کاملا نرم شد، آنرا درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. حالا سس مایونز را به همراه ماست و مقداری نمک درون یک کاسه جداگانه ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پاستا را به کاسه حاوی خیارشور اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه سس را به صورت پخش روی مواد سالاد ریخته و هم می زنیم تا سس به خورد مواد برود.

مرحله پنجم

حالا سالاد ماکارونی را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خوبی ترکیب شوند. در نهایت سالاد ماکارونی را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با خیارشور تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.