طرز تهیه سالاد مرغ ترکیه ای

طرز تهیه سالاد مرغ ترکیه ای خوشمزه استانبول رستورانی

سالاد مرغ ترکیه ای یکی از انواع سالادهای خوشمزه ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
خیار شور۴ عدد متوسط
کنسرو نخود فرنگی۲ قاشق غذاخوری
هویج آبپز۱ عدد متوسط
کنسرو ذرت۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد مرغ ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ ترکیه ای ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به سلیقه خود به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را هم به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم تا به طور کامل بپزند.

مرحله سوم

پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه گوشت مرغ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه کنسرو نخود فرنگی را به همراه کنسرو ذرت به کاسه سالاد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به همراه خیارشور و هویج آبپز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش داخل یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شوید خشک را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد سس یکدست شوند. در صورتی که تمایل داشته باشیم کالری این سالاد را کمتر کنیم می توانیم به جای سس مایونز از ماست استفاده کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه سس آماده شد، سس را به کاسه سالاد اضافه می کنیم و مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا سیب زمینی ها له نشوند. پس از اینکه سس و مواد یکدست شدند، سالاد را درون یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.