طرز تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی
طرز تهیه دو پیازه تن ماهی دو پیازه تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در دسته بندی …
طرز تهیه هویج پلو کازرونی خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه هویج پلو کازرونی هویج پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه شهر کازرون است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
خواص زردچوبه برای زنان، برای رحم، تخمدان و قاعدگی!
خواص زردچوبه برای زنان در میان گنجینههای طبیعی که در آشپزخانههای ایرانی و آسیایی به وفور یافت میشود، زردچوبه جایگاه ویژهای دارد. این ادویه نه تنها به خاطر رنگ زیبایی که به …
طرز تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای با سس مخصوص رستورانی
طرز تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای
سالادها با توجه به وجود سبزیجات مختلف، تنوع زیادی دارند. بعضی سالاد ها را می توان به عنوان یک وعده غذای سبک و کامل نیز استفاده کرد اما سالاد هایی که در آن فقط از سبزیجات استفاده می شود، در کنار وعده غذایی سرو می شود. یکی از این سالاد ها سالاد کلم و فلفل دلمه ای است که که همانطور که نام آن مشخص است از کلم سفید، فلفل دلمه ای و هویج استفاده شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سالاد کلم و فلفل دلمه ای | |
کلم سفید خرد شده | ۳ پیمانه |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۱ پیمانه |
هویج | ۳ عدد |
مواد لازم برای سس | |
ماست | نصف لیوان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
عسل | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم خوشمزه و مخصوص با فلفل دلمه ای در ابتدای کار، سس را تهیه می کنیم. برای این کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس ماست و سس مایونز را درون کاسه می ریزیم و و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه ماست و سس مایونز کاملا با هم یکدست شدند، روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، عسل و نمک و فلفل سیاه اضافه می کنی، سپس به خوبی مواد را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه سس آماده شد، آنرا درون یخچال قرار می دهیم، سپس در یک کاسه بزرگ، کلم سفید و فلفل دلمه ای را که شسته ایم، به صورت خلالی ریز خرد می کنیم و درون آن می ریزیم. هویج را هم شسته و رنده می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به آن اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. سس آماده شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و مزه ها به خورد سالاد برود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_khebreha