طرز تهیه نودل با سوسیس ساده و خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه پیتزا سیر استیک خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا سیر استیک پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به …
طرز تهیه شامی کباب اقتصادی و خوشمزه با سنگدان مرغ
طرز تهیه شامی سنگدان مرغ شامی سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این شامی خوشمزه تفاوت زیادی …
طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی
طرز تهیه سماق پلو سماق پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. در گذشته این غذای خوشمزه با کباب کوبیده سرو …
طرز تهیه نودل با سوسیس
نودل با سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نودل با سوسیس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نودل | ۳ بسته |
قارچ | ۱۰ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سس فلفلی تند | ۱ قاشق غذاخوری |
سوسیس | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه نودل با سوسیس
مرحله اول
برای تهیه نودل با سوسیس خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سوسیس را به ابعاد دلخواه خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا ادویه ها و سوسیس ها سرخ شوند.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ را به اندازه های دلخواه خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا آب اضافی میان بافتی قارچ کاملا کشیده شود. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه سس فلفلی تند را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. در این فاصله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید.
مرحله پنجم
حالا ادویه مخصوص نودل را به قابلمه اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد بدون خرد کردن نودل، آنرا درون قابلمه قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم نودل به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخته و نرم شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و نودل را درون آبکش ریخته و بدون آبکشی کردن به تابه حاوی مواد میانی اضافه می کنیم، سپس مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته و نودل را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت نودل را به دلخواه با برگ ریحان و پنیر پارمزان یا سس باربیکیو تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- goli.cooking