طرز تهیه سالونه ماهی خوشمزه و ساده به روش بوشهری

طرز تهیه سالونه ماهی خوشمزه و ساده به روش بوشهری

طرز تهیه سالونه ماهی سالونه ماهی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شهر بوشهر است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در مهمانی ها و مجالس تهیه و سرو می شود. این غذا …

طرز تهیه میگو تنوری خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی

طرز تهیه میگو تنوری خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی

طرز تهیه میگو تنوری میگو تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در دسته بندی غذاهای …

طرز تهیه املت گوجه پنیری

طرز تهیه املت گوجه پنیری املت داخل گوجه فرنگی با پنیر پیتزا

املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. املت گوجه پنیری یک املت ساده همراه با پنیر است اما از آن جا که تخم مرغ درون گوجه قرار می گیرد و در فر طبخ می شود، املت شیک و مجلسی تهیه می شود که می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان یک صبحانه لاکچری در رستوران ها سرو نمود.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوجه فرنگی۳ عدد
زرده تخم مرغ۶ عدد
پنیر پیتزا۶۰ گرم
سبزیجات معطر (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت املت گوجه پنیری

مرحله اول

برای تهیه املت خوشمزه و لاکچری تک نفره ابتدا گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و داخل آن را به طور کامل با قاشق خالی می کنیم. در ادامه از زیر گوجه فرنگی های نصف شده هم یک لایه نازک برش می زنیم تا درون ظرف صاف بایستد.

مرحله دوم

در این مرحله سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را درون سینی فر قرار می دهیم، سپس زرده ها را از سفیده جدا می کنیم و هر زرده تخم مرغ را جدا گانه درون نصف گوجه فرنگی می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله کمی نمک و ادویه های دلخواه خود را روی زرده تخم مرغ می پاشیم. در ادامه پنیر پیتزا را درون هر گوجه روی زرده تخم مرغ ریخته و سپس روی آن را به دلخواه فلفل سبز و انواع سبزیجات معطر می پاشیم.

مرحله چهارم

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد از ۱۰ دقیقه قبل روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. پس از اینکه فر به خوبی گرم شده، سینی فر را درون فر قرار می دهیم تا املت ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند و به خوبی بپزند.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 اسفند 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.