طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه به روش اصیل ترکیه ای

طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه به روش اصیل ترکیه ای

طرز تهیه خورش داوود پاشا خورش داوود پاشا یکی از خورش های معروف ترکیه است که شباهت هایی به خورش فسنجون ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده این اموزش آشپزی ترکیه ای …

طرز تهیه نان ریحان خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه نان ریحان خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه نان ریحان نان ریحان یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه ماکارونی با سس پستو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی با سس پستو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی با سس پستو پاستا یکی از محبوب‌ترین و البته سریع‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با انواع سس‌ها آماده می‌ شود. اما در این میان سس پستو به دلیل رنگ …

طرز تهیه کباب دل مرغ

کباب دل مرغ , طرز تهیه کباب دل مرغ , دستور پخت کباب دل مرغ

کباب دل مرغ یکی از کباب های خوشمزه و ساده بین المللی است که از غذاهای ارزان قیمت محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب دل مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دل مرغ۱ کیلوگرم
سیر۲ حبه
لیمو ترش۱ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب دل مرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب دل مرغ خوشمزه و ساده ابتدا قسمت های اضافی دل مرغ را جدا می کنیم. در ادامه چربی اضافی اطراف دل مرغ را با یک کارد تیز جدا می کنیم، سپس آنها را از وسط باز کرده و به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

معمولا وقتی با چاقو دل ها را باز کنیم، درون آنها حاوی لخته خون است که به همین منظور باید آنها را به خوبی بشوییم تا لخته های خون به طور کامل شسته شوند. در ادامه دل های تمیز شده را درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آب اضافی دل ها به طور کامل خارج شد، آنها را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه روغن زیتون را به همراه آویشن، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به کاسه حاوی دل مرغ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم، سپس صاف کرده و به همراه سیر رنده شده به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه دل های مرغ را به آرامی زیر و رو می کنیم تا مواد طعم دهنده آنها را به طور کامل پوشش دهند.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دل های مرغ طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان دل های مرغ را به صورت یکدست به سیخ می کشیم و در صورت تمایل کمی نمک روی آنها می پاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله منقل ذغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم. در ادامه سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند، سپس به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.