طرز تهیه کباب مرغ چوبی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه کاچی آرد برنج زعفرانی برای بعد زایمان و پریودی
طرز تهیه کاچی آرد برنج کاچی یکی از انواع غذاهای کمکی خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. کاچی معمولا با آرد سفید …
طرز تهیه قنبر پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شیرازی
طرز تهیه قنبر پلو قنبر پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی شیرازی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت …
طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده
طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …
طرز تهیه کباب مرغ چوبی
کباب مرغ چوبی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد درشت |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت جوجه چوبی
مرحله اول
برای تهیه کباب مرغ چوبی خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به همراه پودر پاپریکا، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، روغن مایع و مقداری نمک و ادویه های دلخواه خود به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مایه کباب را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا علاوه بر ترکیب شدن مواد، کاملا منسجم و یکدست شود. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.
مرحله چهارم
در همین حین مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد سیخ های چوبی را به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم تا زمان کباب کردن نسوزند.
مرحله پنجم
قرار دادن سیخ ها در آب جوش یک نکته مثبت دیگر هم دارد و آن هم این است که کباب ها پس از آماده شدن به سیخ نمی چسبندند. پس از گذشت یک ساعت مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.
مرحله ششم
حالا صفحه گریل را روی حرارت قرار می دهیم و پس از داغ شدن گریلف کباب ها را به ترتیب روی صفحه گریل می چینیم. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه کباب ها را بر می گرداینم تا سمت دیگرشان نیز به صورت یکدست گریل شود.
مرحله هفتم
در صورتی که صفحه گریل در دسترس نداشتیم می توانیم از تابه دو طرفه یا منقل زغال هم برای پختن کباب ها استفاده کنیم. در پایان کباب مرغ گریل شده را به همراه گوجه فرنگی کباب به دلخواه با برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/parastoo.jabbari