طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای …

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی …

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت …

طرز تهیه کباب مرغ چوبی

طرز تهیه کباب مرغ چوبی خانگی چرخ شده تابه ای روی منقل آبدار سس سیخ چوبی در فر روی گاز xvc jidi i fhfh fd

کباب مرغ چوبی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد کامل
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد درشت
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سیخ چوبیبه تعداد کافی
پاپریکا½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
زنجبیل½ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه چوبی

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ چوبی خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به همراه پودر پاپریکا، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، روغن مایع و مقداری نمک و ادویه های دلخواه خود به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مایه کباب را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا علاوه بر ترکیب شدن مواد، کاملا منسجم و یکدست شود. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله چهارم

در همین حین مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد سیخ های چوبی را به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم تا زمان کباب کردن نسوزند.

مرحله پنجم

قرار دادن سیخ ها در آب جوش یک نکته مثبت دیگر هم دارد و آن هم این است که کباب ها پس از آماده شدن به سیخ نمی چسبندند. پس از گذشت یک ساعت مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.

مرحله ششم

حالا صفحه گریل را روی حرارت قرار می دهیم و پس از داغ شدن گریلف کباب ها را به ترتیب روی صفحه گریل می چینیم. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه کباب ها را بر می گرداینم تا سمت دیگرشان نیز به صورت یکدست گریل شود.

مرحله هفتم

در صورتی که صفحه گریل در دسترس نداشتیم می توانیم از تابه دو طرفه یا منقل زغال هم برای پختن کباب ها استفاده کنیم. در پایان کباب مرغ گریل شده را به همراه گوجه فرنگی کباب به دلخواه با برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/parastoo.jabbari
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.