طرز تهیه ساندویچ رست بیف خانگی خوشمزه ایتالیایی با سس قارچ

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

طرز تهیه رست بیف ساندویچ رست بیف ایتالیایی بهترین تهران مرغ ریش ریش در خانه کالری xvc jidi shkn d vsj fdt

ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با گوشت گوساله تهیه می شود. این ساندویچ خوشمزه یکی از ساندویچ های نوستالوژیک در میان ایرانیان است که در گذشته پایه ثابت همه ساندویچ فروشی ها بود. ساندویچ رست بیف معمولا به همراه سس قارچ سرو می شود که به همین دلیل بسیار لذیذتر می شود، اما اگر نگران کالری سس قارچ هستید می توانید این ساندویچ خوشمزه و دوست داشتنی را با انواعسس های مورد سلیقه خود نوش جان فرمایید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت راسته گوساله۳۰۰ گرم
قارچ۶ عدد
خامه۴۰ گرم
شیر½ لیوان
آرد۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا۵۰ گرم
پنیر گودا۲ ورق
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
رزماری۲ شاخه

دستور تهیه ساندویچ رست بیف

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ رست بیف خانگی ابتدا گوشت راسته گوساله را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون را به همراه رزماری ساطوری شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

گوشت را چند دقیقه با مواد طعم دهنده ماساز می دهیم، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گریل یا تابه گریل دار را روی حرارت قرار می دهیم و دو طرف گوشت را گریل می کنیم، سپس آنرا به صورت ریش ریش یا نازک برش می زنیم و کنار می گذاریم. اگر بخواهیم گوشت کاملا مغز پخت باشد پس از خرد کردن آنرا کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله پنجم

در ادامه شیر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سس با حرارت ملایم غلیظ شود. پس از اینکه سس غلیظ شد، خامه را به همراه پنیر پیتزا، پنیر گودا و مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پنیرها ذوب شوند.

مرحله ششم

حالا نان باگت را باز می کنیم و مقداری از سس داخل نان باگت می ریزیم، سپس مقداری از گوشت گریل شده را به همراه مقداری گوجه فرنگی، خیارشور و کاهوی خرد شده اضافه می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.1 / 5. تعداد امتیاز: 9

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.