طرز تهیه سیب زمینی نودلی ساده به روش رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی نودلی ساده به روش رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی نودلی سیب زمینی نودلی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه مرغ پاییزی خوشمزه و مجلسی با سس ترشک انار

طرز تهیه مرغ پاییزی خوشمزه و مجلسی با سس ترشک انار

طرز تهیه مرغ پاییزی مرغ پاییزی که با نام مرغ با سس ترشک انار هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است. این غذای خوشمزه که ظاهری …

طرز تهیه حلوای ملکی خوشمزه و ساده به روش عربی

طرز تهیه حلوای ملکی خوشمزه و ساده به روش عربی

طرز تهیه حلوای ملکی حلوای ملکی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه عربی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

طرز تهیه رست بیف ساندویچ رست بیف ایتالیایی بهترین تهران مرغ ریش ریش در خانه کالری xvc jidi shkn d vsj fdt

ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با گوشت گوساله تهیه می شود. این ساندویچ خوشمزه یکی از ساندویچ های نوستالوژیک در میان ایرانیان است که در گذشته پایه ثابت همه ساندویچ فروشی ها بود. ساندویچ رست بیف معمولا به همراه سس قارچ سرو می شود که به همین دلیل بسیار لذیذتر می شود، اما اگر نگران کالری سس قارچ هستید می توانید این ساندویچ خوشمزه و دوست داشتنی را با انواعسس های مورد سلیقه خود نوش جان فرمایید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت راسته گوساله۳۰۰ گرم
قارچ۶ عدد
خامه۴۰ گرم
شیر½ لیوان
آرد۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا۵۰ گرم
پنیر گودا۲ ورق
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
رزماری۲ شاخه

دستور تهیه ساندویچ رست بیف

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ رست بیف خانگی ابتدا گوشت راسته گوساله را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون را به همراه رزماری ساطوری شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

گوشت را چند دقیقه با مواد طعم دهنده ماساز می دهیم، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گریل یا تابه گریل دار را روی حرارت قرار می دهیم و دو طرف گوشت را گریل می کنیم، سپس آنرا به صورت ریش ریش یا نازک برش می زنیم و کنار می گذاریم. اگر بخواهیم گوشت کاملا مغز پخت باشد پس از خرد کردن آنرا کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله پنجم

در ادامه شیر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سس با حرارت ملایم غلیظ شود. پس از اینکه سس غلیظ شد، خامه را به همراه پنیر پیتزا، پنیر گودا و مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پنیرها ذوب شوند.

مرحله ششم

حالا نان باگت را باز می کنیم و مقداری از سس داخل نان باگت می ریزیم، سپس مقداری از گوشت گریل شده را به همراه مقداری گوجه فرنگی، خیارشور و کاهوی خرد شده اضافه می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 بهمن 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.