طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. برای طعم دار کردن استیک مرغ …

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه کاچی کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب می شود. کاچی دستورهای تهیه بسیار متنوعی دارد و …

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذای خوشمزه با مواد متنوعی تهیه می شود، مثلا …

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

کوکو بادکوبه ای , طرز تهیه کوکو بادکوبه ای , دستور پخت کوکو بادکوبه ای

کوکو بادکوبه شمالی یکی از غذا های سنتی و خوشمزه ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می‌ شود. کوکو بادکوبه در مازندران هم درست می ‌شود و به کوکو بادکوبه مازندرانی معروف است. کوکو بادکوبه غذای اصیل روستا هایی هست که کنار دریا واقع شدند و با پرندگان وحشی و مرغان هوایی درست می ‌شود و فقط مختص گیلان نیست و در مازندران و سایر استان‌های شمالی هم درست می‌ شود. دستور پخت کوکوی بادکوبه خیلی ساده و آسان است و به مواد اولیه زیادی هم نیاز ندارد و برای مهمانی‌ها و دورهمی ‌های دوستانه هم غذای مناسبی است و حتی در مراسم عروسی هم با مقداری تغییرات جزئی سرو می ‌کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
تخم مرغ۴ عدد
زرشک۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط۴ الی ۵ عدد
پیاز سرخ شده۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
بکینک پودربه میزان لازم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

مرحله اول

در ابتدای کار، مرغ را با یک پیاز و ادویه دلخواه و آب می گذاریم تا بپزد. سپس آن را ریش ریش می ‌کنیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد کرده و آن ها را سرخ می‌ کنیم و به مرغ ریش ریش شده اضافه می‌ کنیم.

مرحله دوم

سپس زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا می ‌کنیم. سفیده ها را کمی با همزن می‌ زنیم تا سفید رنگ شود و زرده ها را هم جدا با همزن می ‌زنیم تا از حالت لختگی در بیاید. بعد زعفران، زرشک و پیاز داغ را به زرده اضافه می ‌کنیم.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

آن را هم می ‌زنیم و چون می ‌خواهیم کوکوی ما دو رنگ شود در این مرحله رب را اضافه نمی کنیم و سینه های مرغ پخته و ریش شده را به آن اضافه می‌ کنیم. سپس آبلیمو، سیب زمینی های سرخ شده، نمک، فلفل و بکینگ پودر را به مواد اضافه می‌ کنیم.

مرحله چهارم

سفیده ها را هم به آن اضافه می ‌کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم. اگر سفیده و زرده را از هم جدا نکرده بودیم، تخم مرغ کامل را در این مرحله اضافه می ‌کنیم. چون می ‌خواهیم کوکو دو رنگ شود، یک مقدار از مواد را درون ظرفی می ‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس به آن رب گوجه فرنگی را اضافه می ‌کنیم که یک قسمت از مواد ما زعفرانی و قسمت دیگر رنگ قرمز داشته باشد. چون کوکو را درون فر می ‌پزیم کف ظرف مورد نظر را چرب می‌ کنیم. بعد از موادی که رنگ زعفران دارد کف ظرف پر می‌ کنیم.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

سپس با قاشق سطح آن را صاف می‌ کنیم. سپس لایه بعدی را که با رب گوجه مخلوط کرده بودیم روی آن می ‌ریزیم و روی آن را با فویل می ‌پوشانیم. در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، به مدت ۴۰ دقیقه می‌ گذاریم تا بپزد.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که این کوکو را می ‌توانیم مانند دیگر کوکوهای ایرانی هم در فر و هم در ماهیتابه درست کنیم. البته روی گاز بهتر است. از قالب مستطیل شکل در سایز کوچکتر استفاده شود که کوکوی کلفتی داشته باشیم.

مرحله هشتم

این باعث می شود که برش های مستطیلی و مجلسی تری داشته باشیم. در این آموزش برای بالابردن کیفیت و تردی این کوکو سفیده و زرده از هم جدا شده است.ولی اگر دوست داشتیم می‌ توان تخم مرغ کامل را یک جا اضافه کرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.