طرز تهیه کوکو ماش خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه کوکو ماش خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه کوکو ماش کوکوی ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که در تهیه آن به سلیقه خود می توانیم از مواد متنوعی استفاده کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه جیب تاجر یا نان جیب دار مرغ یک فینگر فود مجلسی

طرز تهیه جیب تاجر یا نان جیب دار مرغ یک فینگر فود مجلسی

طرز تهیه جیب تاجر جیب تاجر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه نان پوآچا سیر خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پوآچا سیر خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پوآچا سیر نان پوآچا سیر یکی از انواع نان های خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

کوکو بادکوبه ای , طرز تهیه کوکو بادکوبه ای , دستور پخت کوکو بادکوبه ای

کوکو بادکوبه شمالی یکی از غذا های سنتی و خوشمزه ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می‌ شود. کوکو بادکوبه در مازندران هم درست می ‌شود و به کوکو بادکوبه مازندرانی معروف است. کوکو بادکوبه غذای اصیل روستا هایی هست که کنار دریا واقع شدند و با پرندگان وحشی و مرغان هوایی درست می ‌شود و فقط مختص گیلان نیست و در مازندران و سایر استان‌های شمالی هم درست می‌ شود. دستور پخت کوکوی بادکوبه خیلی ساده و آسان است و به مواد اولیه زیادی هم نیاز ندارد و برای مهمانی‌ها و دورهمی ‌های دوستانه هم غذای مناسبی است و حتی در مراسم عروسی هم با مقداری تغییرات جزئی سرو می ‌کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
تخم مرغ۴ عدد
زرشک۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط۴ الی ۵ عدد
پیاز سرخ شده۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
بکینک پودربه میزان لازم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

مرحله اول

در ابتدای کار، مرغ را با یک پیاز و ادویه دلخواه و آب می گذاریم تا بپزد. سپس آن را ریش ریش می ‌کنیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد کرده و آن ها را سرخ می‌ کنیم و به مرغ ریش ریش شده اضافه می‌ کنیم.

مرحله دوم

سپس زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا می ‌کنیم. سفیده ها را کمی با همزن می‌ زنیم تا سفید رنگ شود و زرده ها را هم جدا با همزن می ‌زنیم تا از حالت لختگی در بیاید. بعد زعفران، زرشک و پیاز داغ را به زرده اضافه می ‌کنیم.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

آن را هم می ‌زنیم و چون می ‌خواهیم کوکوی ما دو رنگ شود در این مرحله رب را اضافه نمی کنیم و سینه های مرغ پخته و ریش شده را به آن اضافه می‌ کنیم. سپس آبلیمو، سیب زمینی های سرخ شده، نمک، فلفل و بکینگ پودر را به مواد اضافه می‌ کنیم.

مرحله چهارم

سفیده ها را هم به آن اضافه می ‌کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم. اگر سفیده و زرده را از هم جدا نکرده بودیم، تخم مرغ کامل را در این مرحله اضافه می ‌کنیم. چون می ‌خواهیم کوکو دو رنگ شود، یک مقدار از مواد را درون ظرفی می ‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس به آن رب گوجه فرنگی را اضافه می ‌کنیم که یک قسمت از مواد ما زعفرانی و قسمت دیگر رنگ قرمز داشته باشد. چون کوکو را درون فر می ‌پزیم کف ظرف مورد نظر را چرب می‌ کنیم. بعد از موادی که رنگ زعفران دارد کف ظرف پر می‌ کنیم.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

سپس با قاشق سطح آن را صاف می‌ کنیم. سپس لایه بعدی را که با رب گوجه مخلوط کرده بودیم روی آن می ‌ریزیم و روی آن را با فویل می ‌پوشانیم. در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، به مدت ۴۰ دقیقه می‌ گذاریم تا بپزد.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که این کوکو را می ‌توانیم مانند دیگر کوکوهای ایرانی هم در فر و هم در ماهیتابه درست کنیم. البته روی گاز بهتر است. از قالب مستطیل شکل در سایز کوچکتر استفاده شود که کوکوی کلفتی داشته باشیم.

مرحله هشتم

این باعث می شود که برش های مستطیلی و مجلسی تری داشته باشیم. در این آموزش برای بالابردن کیفیت و تردی این کوکو سفیده و زرده از هم جدا شده است.ولی اگر دوست داشتیم می‌ توان تخم مرغ کامل را یک جا اضافه کرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 تیر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.