طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش شامی ترش که با نام های بسیار متنوعی  مثل ترشه شامی هم شناخته می شود یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم دهنده های …

طرز تهیه بادمجان پیتزایی

طرز تهیه بادمجان پیتزایی لقمه ای بدون فر بدون خمیر با پنیر پیتزا

بادمجان یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از دیر باز بادمجان را به صورت سرخ کرده مصرف می کردند که در این حالت روغن زیادی به خود می گیرد و از لحاظ غذایی سالم نیست. در بادمجان پیتزایی، نیاز به سرخ کردن بادمجان نیست و آن را به صورت سوخاری در فر طبخ می کنند. روی آن را با پنیر پیتزا پوشش می دهند که طعم خوب پیتزا را هم با خود همراه دارد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله و کامل طرز تهیه بادمجان پیتزایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بادمجان پیتزایی
بادمجان۴ عدد
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پنیر موزارلابه مقدار لازم
گوجه۱ عدد
فلفل و نمکبه مقدار لازم
جعفری خرد شدهمقداری

طرز تهیه بادمجان پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه بادمجان خوشمزه پیتزایی در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و با پوست آن را برش می زنیم. سپس تخم مرغ ها را درون یک کاسه می شکنیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شود و از لختگی خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله کف یک ظرف را چرب کرده و بادمجان ها را درون تخم مرغ می زنیم. سپس درون آرد سوخاری می غلتانیم. بادمجان ها را درون ظرف چرب شده می چینیم. روی آن را پنیر موزارلا می پاشیم. گوجه را خرد کرده و روی بادمجان ها می ریزیم.

مرحله سوم

در آخر فلفل و نمک و روغن زیتون را روی بادمجان ها می ریزیم. می گذاریم توی فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. بعد از این که بادمجان ها پخته و پنیر ها برشته شد، جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم و در ظرف مناسب یا همان ظرف سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.