طرز تهیه املت تره کوهی به روش بختیاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه املت تره کوهی به روش بختیاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه املت تره املت تره یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان چهارمحال و بختیاری می باشد که به دلیل اینکه با تره های کوهی تهیه می شود، طعم جذاب …

طرز تهیه میت بال اسپایسی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه میت بال اسپایسی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه میت بال اسپایسی میت بال ها یا همان کوفته قلقلی را می ‌توان با انواع مواد داخلی درست کرده و غذاهای متنوع را با سس های دلخواه درست کرد و …

طرز تهیه املت ترکیه ای خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه املت ترکیه ای خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه املت ترکیه ای املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، …

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی در تابه گوساله چرخ کرده ساده رژیمی روی گاز در فر با ساندویچ ساز xvc jidi hsjd   aj

استیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله گوساله۲ تکه استیکی
روغن زیتون بدون بو½ فنجان
سیر۴ حبه
رزماری۴ شاخه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت استیک گوشت

مرحله اول

برای تهیه استیک گوشت آبدار ابتدا فیله گوساله را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست ماساژ می دهیم تا روغن زیتون تمام قسمت های گوشت را کاور کند.

مرحله دوم

در ادامه سیرها را خرد می کنیم و به همراه رزماری و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را کمی با دست ورز می دهیم تا گوشت طعم دار شود. در ادامه یک سلفون روی کاسه می کشیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

یکی از مهم ترین نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن استیک می شود این است که زمان کافی برای مرینت داشته باشد. برای اینکه گوشت طعم خوبی بگیرد و به راحتی مغز پخت شود حداقل باید به مدت ۱۲ ساعت در مواد طعم دهنده بماند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، باید آنرا گریل کنیم. برای این منظور می توانیم از سمت خط دار تابه دو طرف استفاده کنیم. سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط به بالا قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود.

مرحله پنجم

برای گریل کردن استیک ها نیازی به استفاده از روغن نیست. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، استیک ها را روی تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا یک طرف استیک ها به خوبی گریل شود، سپس انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود.

مرحله ششم

اگر استیک ها را با حرارت کم و زمان طولانی گریل کنیم، گوشت خشک و سفت می شود و کیفیت استیک ها به شدت پایین می آید. در پایان استیک ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سبزیجات گریل شده سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 تیر 1399
  • منبع :
  • img from bbc.co.uk
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.