مطالب پر بازدید
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه نثار قیمه نثار یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل کاچی نبات و زنجفیل یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!

خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!

خواص شنبلیله برای مو شنبلیله، گیاهی با خواص متنوع، در طب سنتی کاربردهای بسیاری دارد. از زمان‌های دور، این گیاه در فرهنگ‌های مختلف، به‌خصوص در آشپزی هندی و ایرانی، مورد استفاده قرار …

طرز تهیه کوکو عدس خوشمزه و مجلسی به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه کوکو عدس

طرز تهیه کوکوی عدس بدون سیب زمینی خام با سویا اموزش تصویری هانی شف نی نی سایت با ماست رژیمی xvc jidi     uns

کوکوی عدس یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۲ پیمانه
پیاز۱ عدد درشت
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
تخم مرغ۱ عدد
جعفری۵۰ گرم
آرد سوخاری۱٫۵ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکوی عدس

مرحله اول

برای تهیه کوکوی عدس مجلسی ابتدا عدس را پس از پاک کردن به همراه ۲ لیوان آب و مقدار نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس به همراه روغن زیتون در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه پیاز سرخ شده را داخل یک کاسهه مناسب می ریزیم و پس از اینکه عدس هم پخت، عدس را نیز به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه جعفری خرد شده ، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. پس از اینکه عدس از حرارت افتاد و کاملا خنک شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوندف سپس آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که مایه کوکو منسجم شود و دیگر شل و آبکی نباشد. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شدف مقداری از مایه کوکو بر می داریم و با دست شکل می دهیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم.

مرحله ششم

سرخ کردن کتلت ها را می توانیم به صورت یکجا مانند کوکو سبزی هم انجام دهیم که سلیقه ای می باشد. در پایان کتلت ها را پس از سرخ کردن روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/nefisyemektarifleri
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.