طرز تهیه پیتزا کاسه ای ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه پیتزا کاسه ای ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه پیتزا کاسه ای پیتزا کاسه ای یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بین المللی است که به صورت تک نفره سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه بریانی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی مرغ بریانی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که بامواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه خورش انار و گردو خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه خورش انار و گردو خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه خورش انار و گردو این خورش یکی از خورش های خوشمزه و در عین حال با طعم متفاوت است. طعم آن به خاطر وجود آب انار و گردو شبیه خورش …

طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز

طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز , دستور پخت کتلت لوبیا قرمز

کتلت یکی از انواع کوکو ها است که یکی از غذاهای رایج ایرانی به حساب می آید. کتلت لوبیا قرمز فقط از سبزیجات پخته و خام استفاده می شود. این کتلت نیاز به تخم مرغ و گوشت ندارد و به جای تخم مرغ از تخم چیا استفاده شده است. به همین دلیل اگر با روغن خیلی کم سرخ شود، می تواند یک غذای رژیمی و سالم باشد. همچنین این غذا را می توان به گیاه خواران توصیه نمود. وجود لوبیا سیاه یا قرمز کنار سیب زمینی علاوه بر طعم خوبی که دارد، سرشار از پروتئین است و برای سلامتی بدن مفید است. این غذا را کنار هر نوع نان و سالادی می توان سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا قرمز۱۳۰ گرم
سیب زمینی خام متوسط۲ عدد
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سبزی (گشنیز و جعفری)مقداری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
دانه چیا۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز

مرحله اول

برای تهیه کتلت خوشمزه و مخصوص با لوبیا قرمز در ابتدای کار، لوبیا ها را شسته و یک شب تا صبح خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. سپس درون یک قابلمه با مقداری آب می گذاریم تا بپزد. وقتی لوبیا ها کامل پخته شد، آن را آبکش می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را هم شسته و پوست می کنیم و به قطعات درشت خرد می کنیم. لوبیا و سیب زمینی را درون غذا ساز می ریزیم. به آن نمک و ادویه و فلفل اضافه می کنیم و با غذا ساز آن را له و پوره می کنیم.

مرحله سوم

سپس دانه چیا را در آسیاب پودر کرده و به ازای هر قاشق دانه چیا سه قاشق آب به آن اضافه می کنیم تا کامل پوره و خمیری شود. به مواد اضافه می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. آب آن را گرفته و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را هم رنده کرده و آب آن را می گیریم و به مواد اضافه می کنیم. پودر سوخاری را هم اضافه کرده و کامل مواد را بهم می زنیم تا یکدست شود. سپس درون یخچال به مدتی یک ساعت استراحت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کمی روغن درون آن ریخته و اجازه می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کف دست مانند کتلت شکل می دهیم.

مرحله ششم

سپس به آرامی درون روغن قرار می دهیم تا سرخ شود. وقتی یک طرف کتلت به خوبی سرخ شد، طرف دیگر را نیز سرخ کرده و درون ظرف مناسب سرو می چینیم و به سلیقه خود با گوجه فرنگی و خیار شور و انواع سالاد آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.