طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از انواع خرماهای مجلسی است که امروزه بیشتر در مراسم های ختم استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با وبسایت سرگرمی چی …

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه جوجه کباب تندوری

طرز تهیه جوجه کباب تندوری با ادویه تند هندی xvc jidi i fhfh jkn vd

جوجه کباب تندوری یکی از انواع کباب های خوشمزه و مخصوص بین المللی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی بین المللی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
ماست۱ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه۱ تکه کوچک
پاپریکا۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل سبز تند۴ عدد
ادویه تندوری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمزبه مقدار کافی

دستور پخت جوجه کباب تندوری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب تندوری خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زنجبیل را رنده می کنیم و به کاسه می افزاییم. حالا فلفل سیز را به صورت نگینی خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه ماست و زعفران دم کرده به کاسه حاوی مواد می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ادویه تندوری را به همراه پاپریکا، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را مخلوط می کنیم تا با ادویه ها ترکیب شوندف سپس گوشت مرغ را کمی درشت تر از جوجه کباب خرد می کنیم و روی هر قطعه گوشت ا یک کارد تیز چند برش ایجاد می کنیم، سپس به این سس اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت مرغ را به خوبی با سس ترکیب می کنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و به خوبی طعم سس را بگیرد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در همین روی سینی فر را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم و فویل را چرب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله تکه های گوشت مرغ را درون سینی فر می چینیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا جوجه ها کباب شوند. حدودا بین ۲۵ تا ۳۵ دقیقه برای پخت کامل جوجه ها زمان نیاز است، در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی جوجه ها رنگ بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_khebreha
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.