طرز تهیه کوکو بادکوبه ای خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای کوکو بادکوبه شمالی یکی از غذا های سنتی و خوشمزه ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می شود. کوکو بادکوبه در مازندران هم درست می …
خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!
خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمیترین و رایجترین ادویهها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها میبخشد، بلکه دارای خواص شگفتانگیزی برای …
طرز تهیه املت رودباری خوشمزه و مخصوص با لوبیا سبز بهاری
طرز تهیه املت رودباری املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت …
طرز تهیه حلوای شیر و شیره خوشمزه و مخصوص سنتی
طرز تهیه حلوای شیر و شیره
حلوای شیر و شیره یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شیر و شیره در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای شیر و شیره | |
آرد | ۲ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن جامد | ۱۰۰ گرم |
آب | ۱ پیمانه |
شیره خرما یا انگور | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
مغز گردوی خرد شده | ۱ پسمانه |
پودر زعفران | نوک قاشق چایخوری |
پودر هل، دارچین و زنجبیل | هر کدام ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوای شیر و شیره
مرحله اول
برای تهیه حلوای شیر و شیره ابتدا شیر را به همراه آب و شیره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر و آب گرم شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که مخلوط شیر و آب فقط باید تا بیشترین حد گرم شوند و به هیچ وجه نباید به نقطه جوش برسند. در همین حین آرد را داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود.
مرحله سوم
پس از اینکه رنگ آرد نسکافه ای شد، روغن را به همراه کره به آن اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه زنجبیل را به همراه هل و دارچین اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن ادویه ها یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود. زمانی که شربت تا حد جوشیدن گرم شد، زعفران را به آن اضافه کرده و قابلمه حاوی شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله نصف شربت را به تابه حاوی آرد اضافه کرده و ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس باقیمانده شربت را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا حلوا از دیواره های تابه جدا شوند و بتوانیم آنرا به صورت گهواره ای در تابه تکان دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله حلوا را داخل قالب سیلیکونی یا یک ظرف پیرکس می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا حلوا خودش را بگیرد، سپس از یخچال خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.
- منبع :
- ftmeh_chef